Vágyódás

Szabó Loretta képe

Egyszer újraélnék mindent,
Minden elfeledett képet,
Száz elmulasztott percet
És Téged, Szerelmem...

Aztán elfelednék mindent,
Minden elátkozott képet,
Száz romba döntött percet,
És Téged, Szerelmem.

37 egyedi megtekintés
1 tag jelölte kedvencnek

Új hozzászólás

Még annyit lehagytam, hogy szerintem a cím nagyon is kifejező és abszolút semmi gond nincs vele s ha rám hallgatsz, minden műved felteszel ide, hisz csak úgy segíthetünk neked fejlődni. Mindenki ezért van itt, hogy segítsük egymást.

Üdv!

Szia Lloyd!

Örülök, hogy magadra ismertél a versemben, hogy tudtál vele azonosulni, talán ez az egyik legjobb, amit egy "író" olvashat. Köszönöm:)
Üdv!

Szia!

Kissé nosztalgikus volt olvasni a sorokat. Régen sok efféle felépítésű verset írtam és élveztem, hogy mennyire mást lehet mondani/érzékeltetni pár szó felcserélésével. A vers olvasása közben időhurokba kerül az olvasó, ami nem baj, mert többször átélhető jelenesetben a 'vágyódás'. Szóval nekem tetszett. Gratulálok!

Üdv:
L'loyd

Szia Loretta!
Az egyszer-ben minden benne van, mint a versedben is. A vágy pedig ilyen, kétarcú lény.
Tetszik a versed egyszerűsége.
Üdvözletem!

Szia eferesz!

Köszönöm:)

Kedves Szabó Loretta!

Mikor megláttam azt, hogy ez az egy versed van itt az oldalon, és hogy egyetlen hozzászólás sincs még alatta, arra gondoltam, felelősséget veszek a nyakamba, ha én leszek az első kritikusa. De mikor elolvastam, láttam, hogy nem lesz megterhelő feladat írni róla. Merthogy tetszett, úgy ahogy van. Egyetlen észrevétel: a Vágyódás cím talán nem fejezi ki a vers kettősségét, és még esetleg kicsit félrevezető is. Nem gondolod. A versedet szívesen olvastam. :) Azaz! Még a kommentálása előtt bepirosítottam a szívet alatta. Gratulálok. Még ilyeneket!

Üdvözlettel
DnB

U.i.: Ez az első publikációd egyébként itt? (Mert volt már olyan, hogy valaki törölte a régieket, aztán feltett egy újat. És aki nem járt még "nála", azt hihette, hogy az az írás a debütálása a honlapon. Ezért kérdem.)

Kedves DnB!

Az igazat megvallva, ez már a második címe a versnek, valahogy nem találom rá az igazit, csak a megfelelő sorok voltak meg a vershez, cím nem. Majd egyszer... :) Köszönöm a kritikád.
És igen, ez az első itt publikált versem, ezt éreztem olyannak, hogy ide is feltehetném.