Néha

Antihős képe

Néha önmagam vagyok még
Néha eszembe jutok
Néha normális az összkép
Néha normális vagyok

Olykor elkapom a ritmust
Akkor ébren álmodok
Párszor elragad virtus
Másszor láncon táncolok

Gyakran vádolok, ha félek
Vádam önmagam vagyok
Van, hogy rémálomban élek
Máskor álmomban halok

Néha normális vagyok még
Néha magamnál vagyok
Néha megvan még az összkép
Amit életben hagyok

48 egyedi megtekintés
1 tag jelölte kedvencnek

Új hozzászólás

Szia!

Na, kérem szépen. Az érzés nekem teljesen átjött, szoktam én is ezt és így tapasztalni. Azt is látom, hogy a versnek van egy lüktetése, ami szintén szuper, az viszont már kevésbé, hogy a rímek, ebben a szabályos formában, nem annyira kidolgozottak. Érdemesebb lett volna tisztábbra hangolni őket.

Viszont tetszik a játékossága, a visszatérés is. Olykor, akkor, párszor, másszor. Lehet érdemes lett volna az ezekkel a szavakkal való játékot végigvinni?

Csak ötletelek.

A döntés és alkotás is, a tiéd. :)

Tetszett! :)

Panka

Szervusz!
Örülök, hogy tetszik, és köszönöm, hogy értékelted! Nem mondanám magam költőnek, inkább csak szeretek játszani a szavakkal, ezért merem vállalni abban a formában a dolgaimat, ahogy feltöltöttem. Tudom, hogy nem tökéletes, de meg vagyok vele elégedve... :D mondjuk a legtöbb agymenésem néminemű alkohol elfogyasztása után tör ki belőlem, ez lehet a bibi a dologban. :) Most fogok feltölteni egy újat nemsokára, ami viszont - hangsúlyosan szerintem - hozzám képest is jól sikerült. Mindenesetre, örülök, hogy tetszik, és annak főleg, hogy elolvastad és véleményezted. Legyen szép napod! :)