"R" beszélgetés, avagy csereüdültetés a művek között

prince képe

Talán még emlékeztek rá, sok amerikai filmben elhangzott amint a telefonos kisasszony hangját lehet hallani : Mr. X, Mr. Y "R" beszélgetést kezdeményezett. Fogadja a hívását?

Ezen az alapon szeretnék egy új társalgót nyitni. Kicsit FüleS ötletére építkezve, de mégis másképpen.

Egy példa a konstrukcióra: "DnB" megkeresi "red"-et az egyik írásával. Kedves "red" figyelmedbe ajánlom ezt a .............című művemet, ha fogadod , és van kedved érdemben foglalkozni vele, véleményezni, akkor cserébe egy általad ajánlott saját művedet megnézem, kivesézem. Ha létrejön a cserebere, akkor sima ügy, de vissza is lehet utasítani.

Itt a Társalgóban, hozzászólásként lehetne meghívni a másik alkotót.

Tudom, hogy vannak buktatói, mert lehet, hogy valakitől sok "R" beszélgetést kérnek, és lehet, hogy olyan embert keres meg a hívó, aki csak ritkán jár az oldalra. Bár, akik aktívak, azok úgyis tudják, hogy kit nem kell megkeresni. A másik problémát, úgy is ki lehet védeni a tumultuózus helyzeteknél, hogy határidőt szabnak egymásnak a beszélgetők. Pl.: holnapra, jövő hét keddig, három héten belül..., stb. Szerintem elég felnőtt mindenki az oldalon, hogy ezt jól tudja kezelni, és egy-egy visszautasításnál nem a sértődés dominál majd. Ez ne legyen kényszer! Élni kell a társalgó azon lehetőségével, amelyet nyújtani képes.

Pár dolog azonban biztos. Előkerülhetnek, már-már elfelejtett művek, közelebb hozza az alkotókat egymáshoz, és az oldal, ha jól alkalmazzuk, akkor még pörgősebb lehet.

No, lássuk, működik e?

109 egyedi megtekintés

Új hozzászólás

Egyszer Robitól már megkaptam, hogy Kedves Red(ves), szóval már nem érint olyan érzékenyen :)

A saját módszeremet tudom ajánlani, amit azóta "őrizgetek", hogy bekerültem az oldalra.
Szóval mindig csak annyi verset és okyan ütemben töltök fel, amennyit érzésem szerint a közönség elbír. Ha egy vers lefutott, jöhet a következő. Így persze nem kerül föl minden írásom, de nem baj, ha marad ínségesebb időkre is.

Velem is volt már olyan nem egyszer, hogy egyegy személyesebb hangvételű vershez csak a bizonyos érintett szólt hozzá, pedig úgy éreztem, hogy az adott írás személyessége ellenére is megállja a helyét, ha szabad így fogalmazni. Előfordul, de én mindezektől függetlenül is úgy érzem, hogy nem kell mást tennünk, csak itt lenni és rendületlenül aktívan tevékenykedni, és ha van egy jó ötletünk, azt kiaknázni :)

Kkedves Raven!

Kezdem azzal a résszel, ami akár magyarázkodásnak is tűnhet, de nem annak szánom, csak érzékeltetni szeretném, hogy mennyi minden állhat amögött, hogh valaki inaktív, bár én szerintem nem vagyok az, csak nem vagyok itt sokat.

Szóval azért átlag hetente feljövök aktívkodni lehetőségeim szerint, olykor feltöltök egy verset, válaszolgatok, hozzászólogatok, ha van értelmes gondolatom, létrehozok egy játékot és hasonlók.

Amellett, hogy most vagyok túl egy költözésen, ami lelkileg is megviselt, és még rengeteg a dolgom ezzel kapcsolatban, tanulnom kell, beadandót írni, ha van munka, akkor dolgozni, és jóformán csak telefonról tudok feljönni, mert még nincs gépem, amit használni tudnék. Most éplen egy Szfehérvár-Győr járaton ülök, amin szerencsére van wifi, de erről már verset is írtam, írtunk :)

Nekem személy szerint vannak elmaradásaim, és nem tudom, hogy mikor fogom pótolni. Pl veled kapcsolatban is. Olvastam a Maszkarádé írásodat, és éreztem a súlyát, de nem fogalmazódtak még bennem leírható gondolatok. A te verseid általában elég hosszúak, nem 5 perc, mire az ember elolvassa, emésztgeti, megfogalmazza a mondanivalóját és le is írja. Mindenkinek van egy rangsor az életében, ahol természetes, ha nem a kedvenc művészeti portálja szerepel az első helyen, mégha szeretne is több időt szánni rá, azért a nap csak 24 órából áll. Szerintem most nem esel hanyatt a meglepettségtől, ha azt mondom, hogg a számomra szimpatikus emberek közé tartozol, és szívesen olvasom a verseidet és cserélek eszmét veled, de ezután sem tudom megígérni, hogy gyakrabban jövök hozzád.

Aztán vannak olyan írások, amijhez egyszerűen nem váltanak ki belőlem gondollatokat, vagy érzéseket , vagy nem jönnek át stb., és ezen dolgok bármelyikét felesleges volna odaírni, az alkotó sem tanulna belőle, és összességében ő sem nyerne vele semmit.

És most felteszem a fájdalmas kérdést, amit idáig halogattam: Ha látunk egy 0 hozzászólásos alkotást, ahhoz ki nem írt? Hát szerintem senki.

Nem tudom, hogu benne vagyok-e a kifakadásod célközönségében, én mindenesetre magamra vettem, mert ilyen vagyok. Van igazság abban, amit leírtál, és tudom, hogy rosszul tud esni, ha válaszra sem méltatnak, de ez a téma már sokszor felmerült, és én mindig ugyanazt tudom mondani. És mondom is, mert szívügyem ez az oldal, és nagyon nem szeretném, ha ezek miatt a dolgok miatt, amik vagy változnak, vagy nem, elhagynád az oldalt.
Vannak hiányosságai, de szerintem bármelyik oldalnál jobb, ahol akár minden versedhez írnak hozzászólást, de azok többnyire semmitmondóak, és nem lehet beszélgetést indítani vagy játszani.
Én azt tudom megígérni, hogy lehetőségeimhez mérten aktív leszek, ahogy eddig. Remélem, maradsz :) Minden jót!

Rendkívül "pozitív" személyiség vagy Brigi. Szerintem nem voltál Ravennél "célszemély". :)

Csak egy kérdésem van: ezen hozzászólás, vagy az itteni "munkásságom" alapján alkotsz képet a személyiségemről? Soha nem tudhatom, hogy mit kell magamra vennem és mit nem, de általában az ilyen dolgokat pont az nem veszi magára, akinek kéne, ezért egy kicsit mindig igyekszem magamba nézni, és nem hiszem, hogy ez annyira negatív lenne, de igaz ez a fenti hozzászólásomra is. Azért örülök, hogy úgy érzed, hogy nem tartozom bele :) Majd jön Raven és remélhetőleg elmondja :)

Csak egy kérdésem van: ezen hozzászólás, vagy az itteni "munkásságom" alapján alkotsz képet a személyiségemről? Soha nem tudhatom, hogy mit kell magamra vennem és mit nem, de általában az ilyen dolgokat pont az nem veszi magára, akinek kéne, ezért egy kicsit mindig igyekszem magamba nézni, és nem hiszem, hogy ez annyira negatív lenne, de igaz ez a fenti hozzászólásomra is. Azért örülök, hogy úgy érzed, hogy nem tartozom bele :) Majd jön Raven és remélhetőleg elmondja :)

A munkásságod, közösségi ténykedésed alapján. Ahogy azon fáradozol töretlenül, hogy itt jó legyen, jobb legyen. Arról már nem tehetsz, hogy számottevő előrelépés nincs. Nem tudom, jól látom-e. Ha tévednék, bocsánat mindenkitől. Mert igazán most én sem rendelkezem elegendő rálátással az oldalra, hisz írtam, hogy eléggé inaktív vagyok itt mostanság.

Akkor én ezt most nem biztos, hogy értem. Mivel idézőjelbe tetted a "pozitív" jelzőt, azt éreztem, hogy ironizálsz. Lehet, hogy tényleg negatív személyiség vagyok? :D
Pedig azt is szokták mondani, hogy naiv vagyok :)
Az elejétől kezdve úgy voltam vele, hogy ennél jobb közösséget nem is találhattam volna, és mégha sokszor időtlen időkig mozdulatlan is az oldal, azért mindig bízom benne, hogy nem hal el teljesen. Mert valahogy azt érzem, hogy vagyunk páran, akiknek fontos ez a csapat, és ez nekem elég :)

Bocsánat, hogy megtévesztettelek az idézőjelekkel. Ténylegesen haladár vagy! Nem teszek szmájlit se már, nehogy az is megtévesszen és maradinak gondold magad, visszahúzónak, retrográdnak. Előre viszed a közösség ügyeit, így értsd a haladárt. Bár a haladárság nem zárja ki a konzervativizmus elemeit, a hagyományok, a megszokott jó dolgok megőrzésének vágyát.

Ez esetben hálásan köszönöm, jól esik, hogy így gondolod :)
(Idézőjelet szoktak használni irónia kifejezésére is.)

Sziasztok! Az új ablak című versem nem kavart túl nagy port, és szeretném tudni, hogy ennek mi az oka, mert én úgy érzem, hogy egy kerek írás lett, amivel sikerült kifejeznem a kifejeznivalót. Megfordult a fejemben többéle lehetőség, pl esetleg nem elég érdekfeszítő, nem átérezhető, olyan hibák vannak benne, amit én még nem látok stb.
Erre keresve a választ, őszinte kritikára szomjazom, őszinte kritikát ajánlok cserébe :)

Megértelek. Furcsa dolog ez. Nem mindig találkoznak össze a dolgok. Ezt is fel lehetne venni a Murphy törvényei közé. Amelyik vers fontos a szerzőnek, azt alig olvassa valaki, vagy ha olvassa, nem szól hozzá. :)

Így van, azt hiszem, ezt el kell fogadni :)
Köszönöm, Dana :)

Bocsánat a zavarásért, csak ez néz ki a leglátogatottabbnak. Ha erre jár egy moderátor vagy kettő, lenne szíves törölni a profilomat, nem szeretnék itt lenni többet.

A Segítség! nevű társalgót ajánlom. Ott valószínűbb, hogy megtalálják.

Jól emlékszem, hogy vizuális művészként is szerepeltél itt? Én úgy emlékszem, hogy főleg úgy. Most csak három régebbi írást hagytál fenn, a többi művedet törölted, ha jól látom. Kár. :(
Sok szerencsét, boldogulj!

Sajnálatos. És hol leszel?

Van itt valaki? :)

Most én és Del1.

Magamban bajos lenne cserélgetni :D

Kissé eltűnt innen pár ember. ( Köztük én is, de bizonyára nyomós oka van erre mindenkinek, mint nekem is. )

nagyon eltűnt, és elég sok ember...
(részemről nem csak "nyári pangás" az oka)

Azért csal-csak bekukkantanak ide rajtam kívül mások is, ahogy látom!
:)
Hercegünkről rég nem hallottam. Mi a helyzet vele? Nem tudsz valamit?

Ja, prince Zoli! Tényleg...

:)
de tényleg csak kukkantások...
Nem, egy jó ideje nem hallotta felőle. Azt sem tudom, mi lett Fridivel...
(lehet, hogy írok neki mélt valamikor)

Jééé, szinte napra pontosan 2hónapja hagytam nyomot, remélem valaki hallja az üzenetem! ;) Nemrég hoztam egy egyperces novellát s szeretném, ha többen elemeznék! Azért nem nevezek meg újból senkit, mert nem vagyok benne biztos, hogy aki úgymond nem 'szakavatott', az meg fogja érteni/át fogja érezni! Köszönöm előre is a fáradozásotokat! Természetesen oda-vissza működik a dolog! ;)
További szép estét!

L'loyd

Csillagpor a címe az egypercesnek (?).

Igen DnB, az a címe! :)

Kezdem úgy érezni, hogy csak én járok ide és élek a lehetőséggel, amit Prince ('örökbefogadott' keresztapám :p ) adott a kezünkbe! Én azért még próbálkozom... Szívesen meghívok bárkit s mindenkit a 'Jelenés' c. versemhez! :p

Szép napot!

L'loyd

Ha már 'formabontásom' nem érte el a kívánt hatást, talán egy újabb 4soros jobban fog tetszeni nektek! :) Szeretettel várok bárkit s mindenkit! :) Szép álmokat s később szép reggelt :)

Valahol el kell kezdeni! ;) :p

Sziasztok Mindenki! :)

Muzikális emberek véleményére lenne szükségem, akik nyitottak, eklektikusak, ha zenéről van szó! :)
Első komolyabb próbálkozást szeretnék tenni magyar underground rap/hip-hop zenei kategóriában és a véleményetekre lennék kíváncsi, illetve bárminemű tanácsot elfogadnék ezzel kapcsolatban. Egy címre nagy szükségem lenne! :) Kíváncsi lennék a szöveg értékére, illetve a zenei hangulat megteremtésére! :) Szóval jöhet mindenki, aki szeret elmélkedni, szereti a melankolikus dallamokat és ha egy dalnak van mondani valója! ;) ---> 'Cím nélkül, formabontás...'

Mindenkit szeretettel várok!
Nagyon szépen köszönöm! :)

Szeretettel:

L'loyd

TimO kedves, jelentem, elolvastam már többször :)
De elnézésedet és türelmedet szeretném kérni, egy kicsit hosszúra sikerült ez a hét, csak most jutottam ide, és nem szeretném, hogy a fáradtság a hozzászólásom rovására menjen, úgyhogy elkezdem, de nem biztos, hogy még ma be is fejezem :)
Bocsánat, és jövök, amint tudok :)

semmi gond! :)
Én is "véletlenül" jutottam hozzá a tiedhez, szerencsésen akadt egy kis szabadidő.
Ráérsz nyugodtan! ;)

S ha már itt vagyok, szeretném megkérni Vendula-t (Vendy-t ;) ), hogy ha lehetséges, kukkantson be a nemrég feltett versemhez (Jelen(n)em)! ;)

Köszönöm szépen! :)))

Szeretettel:

L'loyd

Szia kicsi Lojdi! :D

Jövök, csak egy kis időt kérek, mert nagy munkába vagyok itthon, és csak komolytalankodni jövök ide mostanában... :/
Amúgy nagyon szívesen jövök, köszi, hogy engem kívánsz! ;) :P :D

Kívánsz! :D Ez tetszett! :D
Csak nyugodtan, én ráérek! :D Köszönöm szépen! :)))) S majd írd meg, hogy én mit olvashatok cserébe tőled! :p

Hm... legyen akkor a 'Jelennemlét'! :p S várom én is címet/címeket, alkotásokat, amiket megkukkanthatnék! :p :)

már csak egy konkrét személyt kéne felkérned ;)

Akkor legyen mondjuk... Te, TimO! :D Köszimöszi! :)))

:D hehe, így dumáljak bele később, mi? :)
Jelentem megvolt.
Csereüdültetésre én pedig őt ajánlom:
Ma részeg a hold

Voltam nálad, de lenyűgöztél, így ma elmarad a dá-dá! :D Ügyes vagy, tetszett! :)

:) köszönöm a gyors visszalátogatást! ;)

TimO! :) Ilyet még egyszer nem szeretnék hallani! :p Ez csak természetes, meg bolond lennék kihagyni! :D Szóval, alap, mert kell nekem (is)! :D

Szép napot Mindenkinek! :))))

:) az oké, de a gyorsaságot tényleg köszönöm.
Én sem mindig érek rá azonnal menni, most épp így jött ki, de ez kb. véletlen.

Nem hiába kértelek fel téged TimO! :) Tisztellek, amiért őszinte vagy! S nem utolsó sorban hasznos tanácsokat adsz! ;) Noh, de megyek hozzád, rettegj kis barátom! ;) :p :D

TimO, van kedved cserélni? :)

Ide várlak szeretettel:
http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

És határidőnek tudom ajánlani a vasárnap éjfélt :D

oksi.

Megyek, amint lesz kis időm (vasárnapig talán nekem is menni fog :))

Itt az én "cserém" :)
Peronra álmodott jövőm

Megint én! :D Remélem Zoli (Keresztapa :D), hogy nem baj, hogy ennyit vagyok itt, de 1. szeretek odafigyelni azokra, akiket szeretek 2. szeretem, ha szeretnek! :)))

Szóval most sem hoztam konkrét kérést, csupán remélem, hogy kapok pár véleményt az olyan írásaimra, amikre egy véleményt sem írt még senki s ilyesmi! ;) Mert nem tudom eldönteni, hogy elkerülte-e a tekinteteket, vagy szóra sem érdemesek! :D S szeretném a saját szarvashibáimat is kiküszöbölni azzal, ha én is eltekintettem volna más alkotó műveitől! :) Csupán eszembe jutott ez a kis gondolat s gondoltam megosztom veletek! :p

További szép napot Mindenkinek! :)))

Szeretettel:

L'loyd

Igaz, hogy nem engem szólítottál meg, de véleményem van.
:)
Valószínű, hogy inkább elkerülte mások figyelmét egy-egy alkotásod. Zoli éppen ezért találta ki ezt a társalgót. Talán, ha konkrétan megneveznél magadtól egy írást, és egy személyt, hogy ki nézze meg, akkor biztosabb a rátekintés.

Igen, tök jó lenne, ha megőrizné a társalgó az eredeti "formáját", már ami a felkéréseket illeti... :)

Őrültek vagytok! :D Majdnem megöltetek, annyit nevettem így visszaolvasva a kommenteket, hogy majd beledöglöttem a levegőhiányba! :..D

Szóval, legújabb versikémnek keresek hű gazdit, aki magához venné, gondoskodna róla s ezért sok szeretetet kapna! :D Cserébe én is örökbe fogadnék egy-egy kisebb-nagyobb művet! :D

Szép napot Mindenkinek! :)

Lojdi, én benne vagyok :)
Viszont amit tudok cserébe gondoskodásra ajánlani, az inkább a nagyobb kategóriába tartozik :D
Nézd meg, aztán dönts belátásod szerint :) Esetleg csinálhatjuk 2:1 arányban :)
http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

Gyümike!

Én örömmel bevállalom, de csak holnapra merem, vagyis, hogy holnap valamikor. Addig kitalálom, hogy hová csábítsalak nálam. Bólints, ha jó!

Jelezném Neked, elb*szarintottam:$ Kihagytam egy szót. A többit fenntartom:)

Szia Gyümi!

"túl kedvesek"? Gyere ki a parkolóba, he! :-))

Gyümike!

Bár kicsit hosszabb, mint a tied, de ez az írás meg engem jellemez, ezért ajánlom ezt neked.

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

Remélem kedvedre lesz.

Görpapa

Gyere ki a hóra, egy szóra...:)

Állom, amit fogadtam:) És biztosan kedvemre lesz:)
Igyekszem még ma sorokat keríteni neki, alája:)

Jó va' na!

Örömmel veszem, de kapkodnod sem kell. Csak ahogyan jól esik. :-)

Nem kell félni nem esik messze ... még ha jól esik is. Azt hiszem a közelre való potyogásnál tényleg mindegy, hogy alma vagy körte, bár maga a szólás almával terjedt el.

Azé' lássuk be, az alma jobban gurul!!! Bár nálam a körte...pálinka! :-)

Nálam a szilva, de csak simán bepu-szilva.

Az alma úgy gurul jobban, ha a körte bepuszilva.)

Na, szépen vagyunk! Ahogy látom, nektek mindegy. De nekem is, csak jó legyen!

:D
Nekem is mindegy, hogy almát, körtét... :D

Egyetlen Görpapa:)

Talán ide tévedsz:) Egyelőre csak így, itt:) Egész nap olvasgattam újra és újra és újra, javítgattam a saját ízlésemre:) Talán most vagy belefáradtam, vagy megelégedtem, inkább ez lesz az igaz(i):) Nagyon köszönöm a kedves szavaidat, már-már túl kedvesek:)
Úgy súgnék Neked, de nem lehet:) Nem lehetek az olvasó háta mögött (köszi TimO:) mindig.
Sok igazság van abban amit írtál, de egy éremnek mindig két oldala van (legalább:)
A szabályokat mi írjuk:)
A részleteket és a válaszokat majd hozza a jövő:)

Gyümi:)

Rendicsekk:) Állok elé és rendelkezésedre is:)

Várok sok szeretettel véleményt az első "prózai művemhez:) Lehet cserébe kérni.:) Egy kicsit "fáradt" vagyok, de nyitott. Most valahogy nincs kedvem magamtól barangolni.
Rátok bízom magamat:)

A felfedezett írások közé, a címlapra, milyen feltételek mellett kerül egy-egy mű? :) Már rég meg szerettem volna kérdezni! :p Am azt még kihagytam a szónoklatomból az előzőekben, hogy én is munka végett alszom 2-3órákat! :p Szerencsére annyi elég is! :D Köszönöm az információt és mindent! :)

Valaki azt írta egyszer, hogy a lájkolás számít az új műveknél, de lehet, hogy nem jól tudom. FüleS vagy Vendy a tudora a dolgoknak.

Nagyon szépen köszönöm, kedves Zoli! :) Elnézést, hogy itt tettem föl ezt a kérdést! További szép estét, mennem kell, de holnap leszek! Szép álmokat Mindenkinek!!! :)

L'loyd

Neked is szépet, jót!

Én most nem kérek fel senkit, mert rövid a hétvégém. Ezen a héten este hattól reggel hatig dolgoztam, dolgozom a gyárban. Szombat reggel teszem le a munkát. A játékba is beszállok, és van három rész a készülő könyvemből, amit át kell néznem, ezért inkább majd hétfőn hívok meg valakit egy "R" beszélgetésre.
Mint látszik, azért innen a munka mellől is bekukkantok.

Én tudom, hogy nem rajtad múlik. Nekem is dolgoznom kell, bár szívesen elcsevegnék veletek naphosszat. De amit meg kell tenni, azt meg kell tenni.

Csak egy megjegyzést írnék most ide! Nekem nagyon tetszik ez a társalgó, viszont nem értem, hogy miért nem használják ki többen s többször?!?!? Én nem most voltam itt utoljára! :D :p ;)

Tudod, nekem is! :-) Örülök, hogy ezt írod, mert akkor nem tud elsikkadni a társalgó. Az újdonság ereje kicsit alábbhagyott, de ez mindig menedék lehet - ha van partner - egy-egy elhanyagolt írást ismét bedobni a köztudatba. ..., és figyelemfelkeltésre is alkalmas, egy véletlenül elhanyagolt remek írás újraélesztésére.

Amúgy ez teljességgel így van! Mikor bogarászok valakinél, én a régi műveit is nézegetem! Ha sok van, akkor azt választom, ami cím alapján szimpatikus! Viszont szerintem nem mindenki van ezzel így! Biztos nem készakarva, lehet időhiány végett, de ez a társalgó nagyon jó ötlet az ilyen helyzetekre, csak már pár napja megfogalmazódott bennem az a kérdés, hogy: Mi a fenéért nem használják ki az emberek ezt a lehetőséget? :) Végül is semmi nem kényszer, ki-hogy gondolja, csak szerintem szarvashiba elsiklani felette! :)

Kimondtad a kulcsszót: Nem kényszer!!! Nem lenne jó, ha presszionálva lennének a tagok, hogy ezt kell, vagy azt kell csinálni. Majd aki akar, rájön az előnyére és alkalmazza. Az a baj, hogy rájöttem ám valamire. Olyan kevesen vagyunk IGAZÁN aktívak, hogy hamar körbe ér egy ötlet, egy dolog. Lehetünk a kétszáz egy-néhányból talán húszan, akik itt "lopjuk" a nap egy részét. A többiek egy-egy alkalommal benéznek, feltöltenek, megnézik van e új hsz, aztán spriccelnek is tovább. Amilyen sokan vagyunk, annyira kevesen. De ezt is meg kell becsülni.

Igen, jól beszélsz! :) Te is kimondtál egy kulcsszót: Megbecsülés! :) Az idő relatív, úgy telik, ahogy beosztjuk! :p Én pl.: egész héten napi 2-3órákat aludtam s minden nap fenn vagyok s nem csak feltöltök s utána lécelek, aztán majd felnézek egy kis törődés-adrenalinért! De hát, nem lehetünk mind egyformák, ez ettől szép! :) Én élvezem, hogy itt vagyok, bolyongok s nem teher! :D
Viszont én, én vagyok! :D Senkinek nem kívánom, hogy ilyen legyen, mint én! :D

De milyen jó, hogy ilyen vagy! :-))

Bocsánat Lojdi, csak jöttek hozzám azért lettem ilyen szűkszavú.

Kicsit formabontó leszek s nem neveznék meg senkit, de aki szeretne, írhat a 'Legbelül...' c. versemhez! Cserébe, mindenkinek ellátogatok a művéhez, amit megnevez! :p Ha lehet ilyet...! :D

Szép napot! :)

L'loyd

Voltam Nálad Lojdi. Nem bántam meg.

Én sem! :D

S én melyik műved jellemezhetem Zoli?!? :)

Lojdy!

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

Erre esett a választásom. Kíváncsi vagyok a prózai írásodra.

Már tűkön ülök! :) Én most megyek a tiédhez! ;) Jaaaaaaj! :D

Én is izgalommal várom. :-)

Szia Lojdy!

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

Örömmel látogatlak meg, és játszom veled, cserébe a fenti link alatti verset ajánlom boncolgatásra.
Felelősséggel holnap estére merek részemről ígéretet tenni az írásaid egyikének boncolgatására. Természetesen, ha előbb lesz rá módom, akkor előbbre veszem. Máris választok egy írásodat, és belinkelem hsz.-be, hogy melyik lesz az.

Kedves Prince (Zoli)! :)

Szeretnélek meghívni Téged hozzám s szabad kezet adni, a választást rád bízva! :) Eddig is rendszeres látogatóm voltál s szeretem a jellemzéseid! :) Várlak szeretettel! :)

Barátsággal

L'loyd

Ez jó. Kért valaki tőlem kritikát? :) Mert most jöttem ide először. Én molnár pétert kérem, hogy egy prózámat elolvassa. A Fába vésett szív a címe.
http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...
De hogy fog róla tudomást szerezni?

Például, benéz ide és visszajelez.
:)

Elkerülte a figyelmét. Viszont a másik prózámat megdicsérte, amit az új játékra írtam. :) Hátha ezt is meglátja majd. Ha nem, akkor valahogy ráirányítom a tekintetét. :)
Én hova nézzek? Senki nem kér egy őszinte véleményt? :)

Szia Kedves Artúr!
Erre nem gondoltam, de valós a meglátás. Szerintem az lenne az igazi, ha ők is bekapcsolódnának, de ha nem,...hát nem.

Én holnap biztosan megleszek a Tieddel. Azért kértem ennyi időt, mert szeretnék vele rendesen elbíbelődni. A mai napom döglött, ezt már tegnap is tudtam. Na, de holnap! Háhá, az már OK!

Nekem is jól jött most a hosszabb határidő, mivel dolgozom a gyárban. No, de a hétvégén én is elkészülök a Tiéddel.

Na, ismételek, mert az előző borzalmas lett.

Kedves Zoli!
Eszembe jutott még valami a társalgóddal kapcsolatban. Bizonyára nem azért indítottad, de van még egy igen jótékony hatása az ötletednek. Mégpedig az, hogy ugyebár vannak itt írásos alkotók, akik időnként belépnek az oldalra feldobnak pár "cuccot" és várják, hogy majd olvasnak tőlük, véleményeznek hozzá, stb. Na, most! Ha az itt publikáló, aktív, valóban műhelymunkát teljesítő tagok beindulnak, rendre lenyomják az ilyen tagok műveit az első oldalról.
Nem rossz, nem rossz.
:)
Hamarosan jelentkezem nálad a vállalt "R beszélgetéssel"

Kedves Zoli!
Eszembe jutott még valami a társalgóddal kapcsolatban. Bizonyára nem azért indítottad, de még van egy igen jótékony hatása. Mégpedig az, hogy ugyebár vannak itt írásos alkotók, akik időnként belépnek az oldalra feldobnak pár "cuccot" és várják, hogy majd olvasnak tőlük, véleményeznek hozzá stb. na most, ha az itt publikáló, aktív, valóban műhelymunkát teljesítő tagok beindulnak, rendre lenyomják az ilyen tagok műveit az első oldalról.
Nem rossz, nem rossz.
:)
Hamarosan jelentkezem nálad a vállalt "R beszélgetéssel".

Szeretném, ha danaiz mondaná el a véleményét a Küzdelem című festményemről.
Bármelyik versedet szívesen olvasom, nagyon szeretem őket.
Valószínű, hogy annyira rossz ez a kép, hogy egyetlen hozzászólást sem kaptam, de szeretném tudni, miért ilyen rossz?
Tényleg nincs sértődés, de az igazat szeretném tudni.
:) Ági

Igen, másold be a linket, és ha nem bánod, akkor én is ránéznék, nem hozzáértő szemmel. De leírom a véleményemet.

Leírom újra, hogy nem értem, mi a baj...:) Dehogy bánom kedves Herceg! Ági
http://gorbekor.hu/k%C3%A9p/k%C3...

Másold ide a linket, Ági!
(én biztos vagyok benne, hogy nem rossz! :))

Köszönöm, már kaptam egy véleményt,
de egy másik oldalon már kétszer törölték a festményemet.
Nem tudom, mi lehet a baj, ha nem írják le.
A családomat is kérdezgetem, de ők elfogultak.
A lányom szerint van valami politikai színezete... Egyáltalán nem ez volt a szándékom. Ági :(
http://gorbekor.hu/k%C3%A9p/k%C3...

politikai színezet???
Azta, ezt meg hogy láthatták bele!!
Én leírtam, ami nekem "nem stimmelt" rajta, de azért szó nélkül törölni bárhonnan - nem értem... :(

Nevető ember!

Ha erre jársz, én elhívnálak ide:
Párizs, ha fáj

Mit kérsz cserébe? Mi legyen a határidő?

és ha erre jársz, egy kérdés:
felraktál egy új írást (már régebben, egy négysorost, ha jól emlékszem, de az biztos, hogy rövid volt). Én nagyban kommenteltem, aztán mire beküldtem a mondókámat már le is szedted... :(
Nem tetszett? Miért?
(csak egy érdeklődő-kérdés, semmi több :))

Ittvagyok, ittvagyok, megfogyva, törve, de benne vagyok! Megyek is hozzád maholnap, aztán ott, addigra kitalálom én mit szeretnék.

Ja, igen, az a vers - egy szótaggal hosszabb volt, mint ami az alkaiosziba belefért, és észrevettem, hogy nem pontosan azt jelentette a melléknevek sorrendje, amit akartam :(

:) örülök.
Oké, de azt inkább ide írd majd, hogy te mit szeretnél - így Zoli társalgója is előrekerül, no meg egyben lesz :)

Értem. Köszi a választ! :)

*jah, persze az ittvagy-nak örültem, nem a megfogyva, és törve-nek (de magyar lett ez a mondat! :))

Elkezdtem írni hozzád, amikor lesz időd, ide jöhetsz:)

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

látom, majd olvasom is, most megyek hozzád :)

Én azóta is "visszasírom" a tintahalat, amit szintén letörölt.
:)

Én már most elolvasom, mert nem tudom holnap lesz-e még netem. Ha nem lesz, a szomszédból rákukkantok. Kíváncsi vagyok a véleményedre, mert fontos az a vers nekem. Megyek, megnézlek. :)

Drága Dana!

Nagyon megtisztelsz a felkéréseddel, és örömmel játszom Veled. Szeretem az írásaidat, mert kivétel nélkül a lelked tükre mind. Felelősséggel, holnap estére merem bevállalni, mert szeretném figyelmesen olvasni és tisztességgel háeszelni. Ez a határidő Neked is megfelel?
http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1... Ez egy olyan vers - ritka kivétel -, amelyhez még nem írtál.

Viszont ölellek

Zoli

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...
Ha már játék. Sok versedet, írásodat olvastam, nagy örömmel, de biztosan van olyan, amihez nem szóltam. De újraolvasást is szívesen vállalok, mert szeretek többször elolvasni műveket, mert mindig ad valami újat, valami mást. Sőt van olyan vers is, amit azt hittem, hogy megértettem, de rájövök, hogy csak sokszori olvasás után, vagy évek múlva értem meg igazán. Ölellek szeretettel: Dana

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

Szia Artúr!

Játszunk egyet? Ha igen, akkor várom a linket. Szerintem a hétvégébe beleférhet.

Zoli

Megtiszteltetés ez nekem!
Igen! A hétvégébe simán belefér és köszönöm! Keresek én is valamit magamnál.

Ha már flaska, akkor talán ez is a témába vág:

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

Artúr

OK! Veled tényleg jót lehet játszani. Nekem megtiszteltetés! :-)

Nem biztos, hogy ma megleszek a véleményezéssel. Igazából nem tudom, hogyan fogjak hozzá. Kidolgozatlannak érzem az alkotásodat. Félre ne érts! A történet jó és az is világos számomra, hogy mire "hegyezted" ki a sztorit, de azt is lehet még erősebbre fogalmazni. Jó az alap ötlet, folyik is szépen, csak kicsit rakoncátlan pataknak érzem, de patak. Az tény.
:)

Ez jóóóó! :)

Már jövök is pörgetni! :)
Szeretném, ha Lloyd elolvasná és véleményezné a Hangulatgyűrű című írásomat, cserébe ő is kérhet tőlem egy hozzászólást :)
A határidőt mondja meg ő :) (ma estére már nem ígérek semmit:P)

Még ma este véghez viszem! :) Könnyes szemekkel a meghatódottságtól és a megtiszteltetéstől! :)
*ölel :)

Ó, ugyan! :):):)
Te kis hamis! :D
*szintén meghatódva ölel*
És cserébe mit kérsz? :) Az is benne van a játékban, nem úszod meg :P

Dönthetsz szabadon, mert... aranyos vagy! :D

Oh, köszi-köszi, tényleg sok lesz! :):)
Akkor na várj csak, döntök én :) Megpróbálom még ma, de nem ígérem, mert még "lógok" Zolinak is :)

Csak nyugodtan, Prince-é a pálya! :D

Tiszteletem! :)

Ez jó! Neki amúgy is különös a látásmódja. Érdekes lesz.

Azt hiszem, jönni fogok még ide többször, jó murinak tűnik :)

Miért nem kértek egymástól csereberét? Csak úgy működhet. Legalább előkerülhetnének már elfeledett írások, amiket az új tagok is megismerhetnének.

Ójaj, bocsánat, kicsit szétszórt vagyok... Tegnap nem tudatosult bennem, hogy ma később érek haza. Szóval 6ig biztosan nem tudok eleget tenni az igéretemnek, de még ma meglesz!

Semmi gond. Az sem baj, ha nem ma.

Megpróbálom még ma összeszedni magam annyira :) de te is feladtad a leckét :)

Ne kapkodj! Ez a mi egyezségünk. Mi állapítjuk meg a határidőket, és mi módosíthatunk. Különben arra a versedre gondoltál amelyikhez írtam?

Rendben. :) Kapkodni semmiképp nem akarok, ezért kell erőt gyűjtenem hozzá :)
Igen, az az, köszönöm. :) (a válasszal is hasonlóképp vagyok)

Legyen holnap este 18h. Az Neked is jó?

Szia Red!

Játszol velem? (az előbb véletlenül a versed alá írtam. Bocsi)

Én felajánlom a következő versemet: Az én múzsám

Ha játszol, akkor várom a címet. és, hogy mikorra?

Szia! Jövök-jövök, csak nehezen találtam olyan verset, amihez még nem írtál :):)
De arra jutottam, hogy mivel amúgy is tervezem, hogy ma teszek föl egy újat, legyen majd az. :)
És a határidőt mondd meg te, légyszíves :)

Gumipappó:)

Ez mekkora ötlet:) Nem is tudok mit írni. Nagyon jól kitaláltad, és igen, "embertelen" mennyi enegiádat ölöd bele az oldalba:) Ha lenne kalapom, megemelném, de sajnos sapkás srác vagyok:) Ezért az dobom fel az égig:) Juppíííí:)

Szia, sziasztok! Tetszik az ötlet. :)
Zoli, úgy érzem, nem tudom kifejezni, hogy mennyire hálásak lehetünk Neked a lelkesedésedért, az ötleteidért, az egész munkádért, amit itt végzel, le a kalappal!
Igénybe fogom venni a társalgód adta lehetőségeket. :)

TimO gondolataihoz szeretném hozzáfűzni, hogy ha valaki olyan kér mondjuk tőlem egy csere-berét, akihez valamilyen oknál fogva nem szívesen megyek, az egy lehetőség arra, hogy megváltozzon a dolog, és ezentúl hozzá is szívesen járjak, és talán fordítva is. :)

:) Jahm igen. az első feléhez teljes mértékben csatlakoznom kell!

A másodikat meg értem én, és persze :) (hát már ördög ügyvédjének se vagyok jó! :( :D)

Nagyon örülök, hogy látsz benne fantáziát, és most inkább a hsz.-d második felére válaszolnék. Igen, az alap itt is, hogy felnőttként, emberséggel kezeljünk dolgokat. A másik ember/alkotó megismerése, és nem ismerése között óriási szakadék tátong. Mindig a bizakodás, az optimizmus irányít, ezért gondolom, hogy páran - akik eddig nem -, jó eséllyel találhatnak egymásra, de, ha mégsem, akkor erőltetni sem kötelező. Minden esetre azt változatlanul merem állítani, hogy csak hasznára válhat az oldalnak, legalábbis ártani nem árthat, s ebben egészen biztos vagyok.

Míg ezt írom, pironkodom a hsz.-d első fele miatt. (Köszönöm)

Én is így érzem, jó kezdeményezés. :) Aki meg nem akar részt venni benne, annak elég csak szólnia, hogy bocsdenem.

Pironkodd ki magad nyugodtan, de remélem, tudod, hogy megérdemled :)

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

OK kedves Raven, de ezt is csak holnap estére merem bevállalni. Így mehet a buli?

Meg mondjuk tényleg van benne buktató...
Én bevallom, vannak emberek, akikhez nem nagyon járok, és okkal - és szerintem nem én vagyok az egyetlen ezzel. (meg van, akikhez csak időhiány, feledékenység miatt nem jutok el :))

Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy elég kellemetlen lehet belefutni egy ilyen felkérésbe olyantól, akihez valamilyen okból nem szívesen mennénk.

Oké, felnőttek vagyunk, megvan a visszautasítás lehetősége, de valahogy akkor is.

Most csak hangosan gondolkodtam, nem a társalgód ellen "szónokolok" :)

Ugyanezeket a dolgokat én is végiggondoltam. De talán olyan alkotót is találsz akikhez tényleg nem jutottál el, vagy valamiért egyszerűen elkerülte a figyelmedet. Én sem kérek meg olyat, aki valamiért nem fekszik nekem. Ettől függetlenül nem állítom, hogy az Ő felkérését elutasítom. Egy szubjektív véleményt azért össze tudok hozni. Meg hát,... azért van bőven egy-egy körben annyi ember, akihez fordulhatsz, vagy fordulhat hozzád.

Én meg nem védem a társalgót, mert látom az árnyoldalait is. Vegyük úgy, hogy ez egy kísérlet, sok-sok szempont szerint is. (Én is csak studírozom)

Igaz, persze. :)

ok, kísérlet - ez találó rá. (tőled mindig tanulok új szót!:))

Kikerülhetetlen, hogy időnként problémák is adódhatnak, de én pedig arra gondolok, hogy ez az ötlet jót tehet az oldalnak. Mindenképpen felpörgést látok benne. Szóval, jó ötletnek tartom. Konkrétabb, célzottabb így a véleményezés.

nem mondtam, hogy rossz ötlet, csak hangosan gondolkodtam... :)

Tudom, hogy nem mondtad. Én is csak hangosan "írtam" a gondolataimat.
:)

Megragadom az alkalmat és kipróbálom, hogyan működik ez a társalgó. Kit is kérnék fel először, ha nem azt a személyt, aki a társalgót elindította.
:)
Kedves Zoli!
Szeretném, ha a "Nyomd a dudát" című írásomat értő szemeddel megtekintenéd, elolvasnád, kritikával illetnéd. Ez szerepelt a jelentkezésemnél feltöltött prózák között is. Azóta javítgattam már mások véleménye alapján, de érdekel, van-e még benne hiba?
Cserébe én is elolvasom, véleményezem egy általad megjelölt alkotásodat.
Köszönöm szépen!

http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

Szia Artúr!

Örömmel megteszem, cserébe én a Te szemedre, tudásodra bíznám a szintén a jelentkezésemnél felrakott írásomat. "Egy asszony, akinek csak egyszer láttam a könnyeit..." címmel. Én holnap estig kérek Tőled határidőt.

Én is köszönöm.

:)
"Csereüzlet" elfogadva!

Hm, érdekes ötletek, kíváncsi vagyok, hogy működik élőben :)