Segítség!

Mice képe

Az alábbi társalgóban igyekszünk választ adni a Görbe Körrel kapcsolatos kérdéseitekre.

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések):

Miért nem jelenik meg nekem néhány jelentkezésnél a két kéz, amivel szavazni lehet? Egyik lapon van, a másikon nincs, pedig még tart a jelentkezési időszaka.
Mivel csak olyan típusú jelentkezésekre szavazhatsz, amilyen műveket te is beküldhetsz. Ha írásos művész vagy, nem szavazhatsz a vizuális jelentkezésekre.

Hogyan lehet társalgót indítani? Lenne egy témám...
Társalgót csak teljes jogú tagok („művészek”) tudnak indítani.

Mi számít kiemelkedően hasznos hozzászólásnak?
Azok számítanak kiemelkedően hasznosnak, amiknél legalább három ember nyomott a felfelé mutató hüvelykujjas kézre. (három ember jelölt hasznosnak) Egyébként ezeket a hszeket vastag zöld kerettel is jelzi az oldal.

folyamatosan bővül...

Utolsó oldal:
ide kattintva

421 egyedi megtekintés

Hello!

Én nem segítségre szorulok, csak érdeklődnék.
Mikor lesz tovább fejlesztve az oldal? Micenak szerettem volna megírni pár építő jellegű javaslatot, de sajnos üzenetküldési lehetőség sincsen. Röstellem, de igazából nem tudom mióta megy az oldal, csak most jöttem ugye, nem tudom milyen tempóban fejlődik, de lenne mit pofásítani még rajta. Ha mással nem is de pár ötlettel besegíthetnénk Micenak. Szerintem nyitni kellene egy társalgót ahova az oldal fejlesztésével kapcsolatos ötleteket beírhatjuk (ha van ilyen, csak én nem vettem észre, akkor előre is sajnálom)
Mielőtt felháborodást váltana ki a dolog, csak építő jelleggel írtam :)

Helló!
Ahogy időm engedi, fejlesztem és ezek legtöbbször kisebb-nagyobb javítások, szépítgetések, ezért nem olyan feltűnőek. Mondhatni az összhatás javul. :) Hamarosan nekem is itt van a nyári szünet, akkor indulnak be a nagyobb léptékű fejlesztések igazán.
A társalgóval semmi problémám nincs, akár te is indíthatsz nyugodtan (természetesen miután bekerültél, amire látok némi esélyt :)), mindenesetre azt vedd számításba, hogy körülbelül két hónapja indult az oldal és jelenleg erősen alfa állapotban van. Tulajdonképpen mindannyian tesztelitek... ;)
Egyébként írhatsz emailt is, címem: mice@gorbekor.hu
További szép estét: Mice

Kedves FüleS!

A társalgókat megszoktam látogatni, de csak abban az estben szólok hozzá, ha érdemben, részemről van mit.
Egy különös, furcsa jelenségre lettem figyelmes. A tetszik gombbal el viszem a nekem tetsző verset, képet a
facebook oldalamra. A verseknél, képeknél nem a szerző képe jelenik meg, gondolom egy találomra kiválasztott kép. Jobb lenne ha csak a mű volna ott.
Nekem ez zavaró, mivel tudom, hogy kinek a munkái. Ha ebben tudnál érdemben valamit tenni megköszönném.

Üdvözöllek: Ica

Ez egy jó problémafelvetés szerintem.
Én is tapasztaltam a jelenséget.
Azt láttam, hogy amikor linkeltem a Facebookra, és nem tetszikeltem a gombbal, akkor ki tudtam választani képet a link mellé az oldalról.
Azért nehéz ügy ez, mert ha tetszikelünk, akkor azt hiszem nem is tudunk "belekontárkodni" abba, hogy a face milyen képet dob oda a linkhez, amikor linkelünk, akkor is csak korlátozott mennyiségű képből lehet választani, és ha nincsen köztük a szerző képe, akkor érdemes inkább nem is kirakni mellé semmit(mert olyan lehetőség szokott lenni).
Az viszont a fényesebb oldala a dolognak, hogy ha nem is a szerzőé a kép, amit a face odarak, azért a linket használva természetesen a szerző rendes alkotásához jut el az esetleges érdeklődő, ahol a saját nevén, "teljes fényében virít" az alkotása, hazai környezetben.
Sajnos nem tudom javítani a fent említett problémát, de a webmesternek továbbítom az észrevételt, ha itt nem olvasná a közeljövőben.

Köszönöm a válaszod. Ha lehet, biztos vagyok benne, hogy ki lesz javítva.
Üdvözlettel: Ica

Nem tudok képet beküldeni!!!!!!!!!!! Miért???? Debi, ha vizuális alkotó szeretnél lenni, külön jelentkezned kell, és ha felvesznek, akkor tölthetsz fel csak képeket:)

Én sem, de ez mindenkinek jobb így...

Olvastam valamit a kávézóban, de épp nem tudom megkeresni, mert el vagyok zavarva...

És felhasználási feltételek is tegnap óta van? Vagy csak eddig nekem nem tűnt fel?
(ha most lett, fel lehet erre jobban hívni a tagok figyelmét is (pl. egy hírben), hogy olvassák el? :)
Talán hasznos lenne.)

Elolvastam, és találtam benne pár dolgot, ami ellentmond egymásnak/nem értek:
"A Weboldalon már közzétett alkotások módosítására a Felhasználónak nincs lehetősége" - eddig volt, most is van - és ez szerintem jó! Meg lesz szüntetve ez a jogunk?

Ugyanakkor van ilyen is:
"Az Üzemeltetésnek jogában áll a publikációk címeit kijavítani, módosítani, vagy felkérni javításra, helyesbítésre a Felhasználót, ha az helyesírási hibát tartalmaz, az Üzemeltetés szerint megítélten a Weboldal Szabályzatával ütköző kifejezéseket használ, túlzottan és indokolatlanul hosszú, illetve nem tartalmaz karaktert, félrevezető, vagy valótlanságot állít. " - eszerint meg mégis tudunk javítani, ha jól értelmezem. Akkor most mi van?

Örülök, hogy megjelent ebben a kritikai hsz. is, és új dolgokra is felfigyeltem, amit eddig nem tudtam (pl. hogy pár embernek van belső levelezés - gondolom a moderátoroknak, feladatkörükből kiindulva)

Röviden ennyi észrevétel az újításokkal kapcsolatban. :)

Eddig is volt, de csak a regisztrációnál látszott. Tehát ha minden igaz, az összes regisztrált tag elolvasta, ha már elfogadta. Gondolkodtunk is annak idején azon, hogy beleírunk néhány mókás bekezdést, úgysem olvassa el senki.

Az észrevételed teljesen jogos, át fogjuk írni az olyan pontokat, amik már nem stimmelnek. Az oldal indításakor írtuk és azóta történt egy-két változtatás.

Köszi, hogy leírtad észrevételeidet. :)

Ezt aztán nem értem! Mi történik? :(((
Tamás, legalább te ne kérd a törlést, nagyon hiányoznának a verseid! Hagyd itt, azután bármikor, csak gyere vissza!!!

Khm.. méretet nézzétek át..
Nekem egy ideig az okozta a gondot.

Úristen-úristen, most nézem, hogy maximum is meg van adva a szélességnél-hosszúságnál, váááá... :D Szerintem tényleg ez a gond, ki is próbálom mindjárt! :D

817 KB-os, és bőven több pixelből áll az a kép a megadott minimumnál, amit fel szerettem volna tölteni, szóval nem hiszem, hogy ez a gond. :) De azért köszi! :)

Kiemelt A hozzászólás alatt láthatod, hogy: engedélyezett HTML jelölők.
Ami neked kell, az az (em) (csak <> kacsacsőrök közé zárva), és a lezárótagja ugyanez, csak per jel van előtte ( tehát kacsacsőr < , per /, em, kacsacsőr bezár >). De a "bővebb információk a szövegformátumokról lehetőségben láthatsz egy táblázatot, ahol is megtalálhatod a dőltséget jelölő kódot Kiemelt név alatt (a táblázatban).

Köszi szépen. Sikerült. :)))

Nagyon szívesen. örülök, hogy segíthettem :)

Sziasztok!

Most, hogy bekerültem, hogyan tudnék műveket feltölteni illetve szavazni az alkotásokra?
Az is lehet csak nekem ilyen bonyolult de nem megy.

Udv:messina

A fenti fejlécben van a BEKÜLDÉS!

Amilyen sűrűn fújja errefelé az adminokat a langy tavaszi szellő ( esetleg a nyári vihar ) lehet, még be sem állították szegénykének a feltöltési lehetőséget.
:)

Az bizony előfordulhat.:(

Néhány helyen már összefutottunk itt ketten.
:)
Gondoltam, megnézem, miben alkotsz, hogy írjak majd hozzászólást nálad, erre látom ám, hogy Olvasó vagy. Azt tapasztaltam eddig az interneten, az olyan irodalmi oldalak, ahová képesek Olvasók azért beregisztrálni, hogy a közösség vérkeringésébe ne csak kívülről kapcsolódhassanak be, azok színvonalas oldalak.

Kedves Artúr!
Sajnos, ki kell ábrándítsalak.:(
Bár én ismerek olyat, aki valóban csak olvasni jár ide, viszont nem regisztrált be.:(
Ami engem illet pedig, a Gör szabályzata ellenére regisztráltam magam ezzel a névvel.
Ugyanis kb. két hónapja tönkrement a gépem, s minden adatom, dokumentumom, ami rajta volt elszállt a semmibe. Jópárat vissza tudok szerezni a Gothartról, vagy más oldalakról, viszont vannak olyanok, amik odavesztek a régi Gothon.:(
Így a Görbekörös jelszavamra sem emlékszem, de még a Gmail-esre sem, ahonnan regisztráltam. Ezért is nem kértem segítséget, de főleg azért, mert láttam, hogy azóta a kutyát sem érdekelték az írásaim.
Úgyhogy az általam javasolt türelmi idő (2 hónap) leteltével már nem is lennék tag az oldalon.
Tulajdonképpen azért annyira nem vagyok boldogtalan.
Viszont érdekelnek az itt alkotók, s érdekelnek a jelentkezők is, akiket regisztráció nélkül nem láthatnék.
Nos, ennyi a történet. S ha most a "másodregisztráció" miatt kizárnak, akkor így jártam.:(
Egyébként találkoztunk mi már egy másik portálon is.:)
Üdv. és szép napot!

Tudom, nem kérted, de hátha segíthetek neked, ami a "cuccaid" visszaszerzését illeti. Szóval, nem mindegy, mi szállt el a régi gépeden. Ha használhatatlan is, megvan-e még? Ha maga a merevlemez épségben van, még össze lehet kötni egy új gép alaplapjával, és akkor talán visszaszerezhető a rajta tárolt információs halmaz. Nem magyarázok tovább, mert nem tudom, mi az amit ebben az ügyben már megpróbáltál.
Nem utólagos okoskodásnak szánom, de hogy ne forduljon többé elő hasonló helyzet, ide írom, én hogyan védem ki az ilyesmit. Már nekem is elszállt egy korábbi gépem. Kettő is. Mióta intenzíven ( nem kórházi helyen ) foglalkozom a számítógépes világgal, vettem egy pendrive-ot. Csak arra használom, hogy hetente egyszer elmentem rá az összes írásomat, illetve mindig frissítem akkor, amikor egy újat írok. Így nem csak a gépemben van meg, még akkor sem, ha nem töltöttem még fel sehová. Ötezer forintot megér egy ilyen biztonsági intézkedés.

"Egyébként találkoztunk mi már egy másik portálon is."

Számomra ez megnyugtató, mert akkor igazolva vagyok, hogy itt sem viselkedem másképpen, mint másutt, tehát tényleg ilyen vagyok. ( Az életben is. )

:)

Kedvbes Mice!

Van egy probléma, ami miatt
Marianna von Birken társalgót is indított korábban, ami most élénkült fel. A címe: Hozzászólásaink követése - Hogyan? Megkért, hogy tolmácsoljam feléd a kérést. Látogass el az oldalra és nézd meg a kommenteket! Nincs túl sok.
Ott írja Marianna von Birken a bevezetőben:
Sokszor - szinte mindig -, miután kommentelek egy alkotást, elfelejtem, kihez-mihez írtam véleményt, és így általában már nem tudom visszanézni, mit reagált rá később az alkotó.

Ti hogyan oldjátok ezt meg?

Kedves Szerkesztők, nem lehetne erre valami megoldást eszközölni - esetleg van is, csak elkerülte a figyelmemet?

http://gorbekor.hu/t%C3%A1rsalg%...

Köszi a figyelmet.

Üdvözlettel
DnB

A törlendő kép kommentjéhez oda írtam kérem törölni, köszönöm!

Igen, megtaláltam, töröltem.
Minden mű fejlécénél van egy fül, a "szerkesztés". Ott elvileg a az oldal alján lehet törölni egy gombbal.
Persze, ha nem jön össze valami csak írj itt.

Kedves illetékesek! :D

Tudok módosítani, lecserélni a segítségetekkel egy már feltöltött képet?
A téma ugyanaz csak kicsit belenyúltam.

Köszönöm a választ!

Én csak leszedni tudom, vagy ami betűből van, azt átírni...

:(

Töltsd fel, mint változatot, vagy javítást, vagy valami ilyesmit, esetleg mellékelve hozzá némi magyarázatot, hogy mit, miért, hogyan változtattál meg, mi volt a régiben az, ami nem tetszett!
Ez lenne pl. a műhelymunka.
Okulhatnánk belőle, lehetne miről beszélgetni, ilyesmi.

Feltöltöttem a halott város című kép egy másik változatát, aminek a teteje le van vágva, kérlek a másikat töröljétek. Köszi!

Ok! Köszönöm :)

Kreatív napot mindenkinek!

Örülök, hogy itt lehetek köztetek, szeretném megkérdezni, hogy a sikeres jelentkezés után menyivel tudok feltölteni képeket, mert még nincs változás a profiloldalamon.
Zab szem van a ...:)

Köszönöm a választ!

próba...

Ilyet még nem csináltam, Füles úgy látszik, elfelejtette...

Köszönöm! Működök :)

hát, akkor ma sem éltem hiába!

Szívesen

Tegnap én sem :)

Hékás!
Már huszonkilencedike, negyed három óta tudsz képelni...
Nem is vagyok feledékeny :) (nagyon)

Látom, vannak újítások.
Nem lehetne aktivitiás (vagy hogy hívják) fület is kapni? Nagyban megkönnyítené a kommunikációt...

Illetve a középre igazítás lehetősége is hasznos lenne.

(talán hasznosabb, mint a dizájn, ha megengedsz egy csendes kritikát :))

Mintha a középre igazítás nem a "dizájn" kategóriába tartozna. :)
A legtöbb változás nem olyan egyértelmű, ami most történt, mivel az oldal teljesítményével kapcsolatos. Kicsit kezdett frusztrálni, hogy nem olyan gyorsan töltenek be az oldalak, ahogyan az elvárható lenne.
Hamarosan lesz aktivitás fül/középre igazítás, de az utóbbihoz még szükséges néhány egyéb átalakítás is, hogy normálisan nézzen ki.

ott a pont :)
Bár kicsit másféle dizájn :)
(igazából az csak eszembe jutott, fontosabbnak tartom az aktivitást, mivel egyre többen vagyunk, egyre több írás van)

Értem.

A lassuló betöltést, és "lapozást" én is tapasztaltam egy ideje, de gondoltam, az ember ne kritizálja azt, ami ingyen van.

Azt szeretném kérdezni, ha valaki törölteti magát az oldalról, akkor letörlésre kerülnek az addig feltöltött alkotásai is? Előre is köszönöm a választ!
Üdv,medvelepke

Több lehetőség és variáció is van a törlésre vagy zárolásra, ez a törlés milyenségétől függ.

Jó reggelt Mice! Nem lehetne megoldani, hogy középre zárt szöveget is fel lehessen tenni? Egy csomó írásomat ennek hiánya miatt nem tudom feltenni. Köszönöm: Pekk@

Szép estét Mice!

Tudom sok a dolgod, de ha jut rám idődből kérlek nézd meg annak a lehetőségét, hogy középre zárt formában is lehessen feltenni verset!

Köszönöm: Pekk@

gyalogszpészt kell beletenni, csak úgy macerás.
Kicsit bonyolultabb csak, mint amit régen csináltak a szedők, bár neked nem kell önteni a betűt... ;-P

Én kérdeztem Micét, és azt mondta, hogy egyenlőre nem tudja kivitelezni, de keresni fog majd valami megoldást, türelmet kér. Nekem is vannak olyan verseim, amik csak úgy érvényesülnek formailag.

Vendula, Pekk@!

Vizuálisként ti meg tudjátok addig is oldani ;)

Nem tudok róla, hogy lehet középre igazítani....
A bővebb infó a szövegformátumokról résznél nézegettem, de nem találtam, az angol szöveg meg fehér folt nekem a térképen...

Kovács Sándor képe

Asimov..:) Bár az A kétszáz éves ember c. film alapjául szolgáló novella nem igazán fedi le a film egész történetét, mégis úgy gondolom, hogy az Öreg nem forog a sírjában, nem rontották el a mozit.

Kedves FüleS!
A szerver mostanában nagyon rendetlenkedik, emiatt a legutóbbi feltöltésem (Az ösvény az időben 10. fejezete) duplára sikerült. Kérlek, az egyiket tüntesd el! Nagyon csúnyának látszik az ismétlődés!
Köszönöm!
Attila

Kovács Sándor képe

Te is tudod törölni. A nem kívánt kópia címe alatt a Szerkesztés mezőre katt, majd a betöltődött oldalt legörgetve a legalsó három gomb közül a Törlés funkciót válaszd ki!

Működött.
Köszönöm szépen a segítséget!

Kovács Sándor képe

Nincs mit. "A robot dolga a szolgálat."

Én is köszönöm!

Köszi!
Pillanatokon belül kipróbálom.

Artúr is írta
http://gorbekor.hu/tag/coffee1989 - ez a delikvens terjeszt mindenféle furi hsz-eket. Ki lehet iktatni?

Artúr vagy az Artur? Sajnálom Tamás Különleges verseid voltak-Kedveltem őket.Remélem még látunk.mi több olvasunk.

Ó, basszus, elnézést! Természetesen rád gondoltam, kedves Artur Medvém, és általában szoktam is figyelni az ékezetre... Elnézést!
(a nevek elgépeléséhez különös tehtségem van sajna.. )

Ugyan már TimO..Mindig olyan komolyan veszed ás pont ezért mocorog bennem a a kis ördög ,hogy piszkáljalak.Én lépten -nyomon elírok mindent.Jó látni ha más is legalább egy vesszőt .Rém jót tesz az önbizalmamnak.

:) :) értem.
Oké, oké - hajlamos vagyok komolyan venni, igen - bár hsz-ben azért el-elírok persze én is dolgokat ;)
:)

esetleg hsz-eivel együtt? :)

Értettem, ebben a kis izékben elég tűrhetően eligazodom. :)
Köszönöm! :)

meg valamennyire talán ismersz is ehhez
(a "többség" miatt volt a kifejtés... meg agyam megint kezd elmászkálni, és ezért is... :))

;)
... no, de megyek elmászkálni, van még egy hsz. valamelyik versemnél, ja-ja, te voltál, aki fogadott a virtuális birodalomban még anno, az azért döntően befolyásolta, hogy nem léptem le az első hozzászólás után. :)

Kedves alkotótársaim, barátaim,

ne haragudjatok, hogy nem válaszolok mindenkinek külön-külön!
Nagyon kedvesek vagytok, de a döntésem végleges, elfáradtam és nem hagyok magamnak kísértést, hiteltelen lenne minden megnyilvánulások, hiszen magam is kételk3edem most mindenben, ez egy újabb forduló köztem és a művészet között, ami jelen állás szerint maga alá gyűrt, de soha nem adom fel.
Nem csak innen búcsúzom, minden akciómat lefújom, még a füzeteimet se veszem elő. Nincs ezzel baj, ez a módszerem, mindig is így csináltam.
Szusszantanom kell. Ha jól kipihenem magam, ez csupán csak a félidő, legalábbis remélem! ...

Rengeteg dolgot tanultam, tapasztaltam, úgy gondolom valamit én is itt hagytam, rosszat és jót egyaránt, de mindig őszinte szívvel tettem.

Ezzel a hozzáállással köszönök el mindenkitől, jó volt veletek a közös munka, mindig szeretettel és boldogan fogok visszagondolni erre az időszakra!

Köszönöm!

Tamás

(Olvasgattam a hozzászólásokat, Sándor esete ideális volna számomra is, ha megoldható, akkor élnék a valamikori visszatérés lehetőségével).

oké, ez is félreérthető:
szóval tudomásul vettem-szomorkás-oké-visszagondolós-mosoly...
de leállok kicsit ezekkel a "jelölésekkel", azt hiszem....

Nem gondolom, hogy a portál lenne az oka az elvándorlásnak.
Nagyon érzékeny emberek vagyunk, személy szerint mindenki. Úgy érzem felfokozott érzelem hiányában nem is tudnánk alkotni.
Személyes véleményen / ha érdekel valakit / versei és hozzászólásai alapján ismerjük meg társainkat.
Óhatatlanul kialakul egyfajta szimpátia. Egyrészt,mert azonosulni tudunk bizonyos gondolatokkal, érzelmekkel. Itt fordul elő, hogy szeretettel, ölellek stb. és ez miért lenne rossz? Szerencsére találkoztam nagyon tiszta,őszinte emberekkel akiket, csak jó szándék vezérel, kritikájuk sem ártó.
Személy szerint szeretem, ha nem is esik jól, mert néha bántó egy- egy kritika, de távol áll tőlem, hogy megsértődjek. Próbálom hasznomra fordítani. Nem is tudom, hogy az elismerő szavak, vagy / mint a jelentkezésemnél ízekre szedett versek / adtak nekem olyan erőt, hogy tudtam folytatni. Tehát minden vélemény erősít.
Az egy más dolog akik személyesen ismerik egymást, abban az esetben nem tudom megítélni, hogy ténylegesen mi vezérli őket.
Most a szomorúság beszél belőlem, hogy elmennek olyan alkotók, akik verseik által közel állnak hozzám / hozzánk /. Ne érezzék azt, hogy könnyen engedjük el őket. hiányozni fognak!!!

Kovács Sándor képe

Amikor tavaly nyáron töröltem minden művemet, Mice megkeresett, hogy a hozzáférésemet nem törli, hanem láthatatlanná teszi. Kiskaput hagyott, hogy hátha visszatérek. később éltem is a lehetőséggel.

Valami ilyesmit nem lehet?

***

A portál változik. Változtatják a bentlakók, a befelé igyekvők, és változtatják elmenetelükkel a távozók. Minden mozzanat épp az a bizonyos lepkeszárny.

A baj az, hogy mindannyian máshogy látjuk ezeket a változásokat, érzelmi töltéssel ruházzuk fel a történéseket. Péter esetében az történhetett, hogy a ő látóterébe gyakran kerülhettek semmit mondó hsz-ek és belefáradt. "Ne raboljuk egymás idejét!"

Papirella belelovalta magát egy olyan helyzetbe, amiből csak így tudott kikerülni. Papirellának nagy mennyiségű szeretetre van szüksége az élethez. Ez a portál is egy szeretetbánya volt, sőt, a Goth is. Én ugyan sosem jártam a Goth-on, de ugye jól gondolom, hogy azon a website-on nem volt mindennapos mások versének cincálása? Papirella szemében egy-egy cincálás felért egy gyilkossággal, még ha mosolygott is közben. Aztán egy idő múlva úgy érezte, hogy minden és mindenki ellene van.

Hősiesen bevallom, hogy én azt sem tudtam, hogy van Gemini nevű tagunk... nem tudom miért ment el.

Tamás... azért itt orrba vágódtam. Semmi előjelét nem látom a távozásának. Ám, mivel Tamást nem szavakkal dobálózó embernek ismertem meg, így az indokai azok, amik. Sajnálom, de reménykedem, hogy visszatér majd.

A leírtak az én nézőpontom tükrei. Én, innen így látom.

Kovács Sándor képe

igen, szerintem is három pont, bár az utolsót egy szóközzel írtam volna... mit akartál kifejezni csillagbogárhajnalka?

hogy elolvastam, értem, de nincs hozzáfűznivalóm/nem akarok hozzáfűzni semmit
mégis jeleztem, h elolvastam, ennyi.
(jah, becézgetést légyszi ne! :))

Kovács Sándor képe

A becézés bünti volt, mert nem írtad le a gondolatodat.

mindig muszáj leírni? :)

Kovács Sándor képe

mindig.

hm, ebben nem vagyok biztos.
vagy úgy érted, ha már eljutok a ...-ig, akkor? Többször volt, hogy csak olvastam a történéseket, megvolt a véleményem, de nem jutottam el a ...-ig sem, nem éreztem szükségét. Ezt általában tényleg akkor használom, ha jelezni akarom, hogy olvastam, de no komment.
Sajnálom, én így működöm :)

Kovács Sándor képe

Én biztos vagyok. Én így működöm. Balra át... innnnndulj!

Kismaya; Molnár Péter; Gemini; Papirella; Tamás Te is - a kecske rágja meg - mi folyik itt? Alkotók eltűnnek! Valami nagyon nem jó! Ennyien elmennek...

Nagyon szomorú vagyok ettől! :(

Közülük hárman barátsággal búcsúztak el az oldaltól. Lassan egy éves a portál, szerintem sajnos elkerülhetetlen, a búcsú olykor. Hidd el Pekka, én is voltam már mélyponton, bár nem töröltettem magam, de fél évig nem látogattam az oldalt. Az, hogy kedvelt alkotók elköszönnek, ne varrjuk a portál nyakába.

Tamás igazi rapszodikus művészlélek. Volt már máskor is alkotó válságban, és szüneteltette kicsit a "portálozást" remélem most is csak ez történik...

Emlékszel Tamás, akkor is hiányoztunk, és vissza jöttél...

Könyörgöm, ne kérje a tagsága és profilja megszüntetését!!!

Next, annyira jó amikor itt vagy... gyere gyakrabban... kérlek! :(

A helyi hajléktalanszállón önkénteskedek február végéig, ami nagyon lefoglal(t).
Hiányoztok, ezért igyekszem olvasgatni néha, de hsz-ekre nemigen futtya:) most.

Érdekes, és nehéz munka lehet. Becsüllek érte.

Mi történik itt?!
A Gör emblematikus figurái távoznak...:(
Gábor Tamás! Nagyon bízom benne, hogy csak átmeneti "berekesztésről" van szó! Hiányoznának a verseid!
Komolyan el vagyok szomorodva...

Nagyon hiányoznál...

Kedves illetékesek!

Ezúton kérem a tagságom, profilom megszüntetését.

Nehéz volt meghozni ezt a döntést, hónapok óta rágom a kérdést, az utóbbi hetekben egyre intenzívebben.
Vizuális terepen már rég nem tevékenykedem, az írást berekesztettem, így nem sok értelmét látom a teljes jogú tagságomnak, meg el is fáradtam kicsikét. Olvasni, nézegetni kívülről fogom az oldalt, sok értékes embert ismertem meg rövid internetes művészeti kalandozásaim során, jó utazás volt, valószínűleg továbbra is követni fogom a szívemhez oly közeli alkotótársak munkásságát. Mindenkinek hálásan köszönöm e feledhetetlen korszakot, ami most lezárul az életemben!
Ennyi volt. Ha valamikor mégis alkotni, művészeti kérdésekről társalogni támad (még) kedvem, biztosan ide jövök vissza.

Minden jót, további sikeres alkotást kívánok mindenkinek!

Barátsággal: Tamás

Kovács Sándor képe

basszus... kivel fogok vitatkozni a központozásról?

Minden jót neked is, Tamás!

Jelenleg nem tudok biztonsággal blokkolni.
A huszonnégy óra elteltét megvárom, és remélem nem haragszol, ha csak akkor intézkedem, ha normálisan fog menni, de nem felejtem el...
Remélem meggondolod magad.
Szervusz!

Tamás... nemár! :(
Annyira szeretem a verseidet, és téged is, jó ember vagy.

A gothartos kedvezmény szerintem totál igazságtalan, de igazatok van, elfelejtettem, hogy elfelejtődött érvényesülni az, hogy a tagok jó része igazságtalanságnak tartja.
Mice azt írta, engedni fog az érvelőknek.
Formálisan még nem tette meg.
Detonak szerencséje van, mert a tagok megorroltak rá, amiért szelektálva letojt embereket attól függően, hogy kritizálták-e, és ki akarták szavazni, de beugrott ez a "kis baki" a rendszertől.
Ha lesz "Az igazság bajnoka" jelvény a Görön, nektek kiutalunk egyet-egyet.
Éljen az igazság, Detot beengedem, hogy minden műhelymunkát végzőt letojhasson, mert ez egy műhely :)
Remélem ebben azért csalódni fogok.
Megpróbálom ezek után érvényesíteni a közvéleményt.
Azért az mégis vicces, hogy minden olyan embernek, aki egyszer egy napig Gothartos volt, szinte borítékolt a bejutás, félgőzzel is.
Fenyővirággal is jól jártunk.

Nekem aztán édesmindegy, hogy bekerül, vagy nem kerül, csak azért szóltam, hogy tudjunk róla, ha már érvénybe lépett az új feltétel!:)

Engem sem emiatt érdekel. Csak az elv, tudod.
Mert egy dolog szavaztatni a népet, de semmi hírközlés nem volt a végkifejletről, arról, hogy változtak-e a szabályok. Így nem fair a dolog...
Nem kérünk sokat, csupán értesítést (pl. egy hírben, az ha jól tudom, mindenkinél jelez), ha változnak a dolgok. Ennyi. Nem több, nem kevesebb, és édesmindegy, kinél merül fel egy adott kérdésben ez a "tájékoztatás-dolog".

Jó...
Titeket nem az érdekel, hogy bejut-e Deto, hanem az elv. Az más. :)
Van az elv ami érvényesül, meg van az, amelyik etikus.
Nem baj, majd megpróbálom kieszközölni a másikat, hogy majd legalább ezután...
Azért nem kaptatok értesítést, mert sajnos nem volt miről. Ha változás lesz, kaptok.
Elvileg hibáztam, korrigáltam.
A jelentkezőt és az elvet ezúton megkövetem.
Kedves egészségetekre :)

Kedves Füles!
Szerintem, ez nem volt fair. Tudom, nem értesz egyet az előnnyel, de mégis engedtél.
Kiskaput lehet keresni s lám találtatok, tudom kihirdetve nem lett.
Kíváncsi leszek, hogy mennyivel különb alkotó,mint aki majd a százalék emelés után 79%-al esetleg nem jut be.Lehet, akár volt gothartosról is szó.
Üdv:ml-Éva

Így van, Medvelepke.
Nem jó ügy ez, de engedni kell az elvnek.
Majd lesz másik, és akkor annak kell engedni. Addig ez van, addig így "igazságos".

Ezek szerint már elfogadódott a régi Gothosok, kedvezménytelensége?

khm, na igen...
Eddig csak a szavazás(ok)ról tudunk, meg hogy az(ok) lezáródott(/ódtak), eddig oké is, de valami hír azért nem ártana, mielőtt bevezetődnének új szabályok....

No, én csak deto jelentkezése okán kérdeztem, mert jóval 51% fölötti szavazattal, régi Gothartosként nem került be!

igen, tudom, olvasgattam...

Szeretném kikérni a véleményeteket. Arra gondoltunk Vendulával, hogy lehetne csinálni egy Görbe körös kiállítást, ahol élőben is meglehetne nézni a legjobb vizuális alkotásokat. Volt már rá példa hasonló közösségi oldalaknál? Találkozhatnánk élőben.... :)

Ha van rá esély és érdekesnek találjátok az ötletet feltenném külön a társalgóba.

Üdvözlettel: Piszuréka

Szerintem ez egy jó ötlet.
Fel kell térképezni a lehetőségeket, és tervezgetni.
:)

Húú, az nagyon jó lenne, akkor fel is teszem. Gyűjtünk ötleteket! :))

Kedves Mice, FüleS!
Azért címzem mindkettőtöknek,mert nem tudom melyikőtök olvassa előbb.
Két hónapja volt,hogy jelentkeztem vizuális alkotónak, ami akkor nem sikerült.
Most vettem a bátorságot,hogy újra "szerencsét próbáljak" és jelentkezzek.
Azonban ez sikertelen volt. Ugyanis a beküldésnél csak az írásos jelentkezés lehetősége
jelenik meg. Ebben kérném a segítséget!
Előre is köszönöm!
Baráti üdv:medvelepke-Éva

Kedves Medvelepke!

Elvileg most újra tudsz jelentkezni.
Hajrá! :)

Köszönöm! A hajrá az rám fér!:)

Kedves Suszi!

Megadtam neked a jogokat a közzétételhez.
Ha továbbra sem szeretnél nálunk tag lenni, akkor természetesen eleget teszek a kérésednek.

Tisztelt Moderátorok!
Megkérem Önöket! Legyenek Szívesek!-TÖRÖLNI A KÖRBŐL!
Azt a bizonyos "műhelymunkát"-másként értelmeztem!
Üdvözlettel!suszi

Kedves Suszi!

Az a szokásunk, hogy cirka egy napot várunk, mielőtt az ilyen kéréseket teljesítenénk, hogy a tag meg tudja gondolni alaposan a döntést.
Szintén üdvözlettel.

Kedves FüleS!-Értem!Ha picit mindenki visszafogottabban kritizálna!-(én is)-valóban lehetne műhelymunkát kialakítani,ahol nem az lenne a legfőbb cél!-hogy!--"lenullázzunk bárkit"
Előtte!- sok esetben el kellene olvasni!(nem úgy mint nekem a "házirendet"...-hogy mi is az,legalább is,minek szántuk,mit feltettünk!?...)-majd ahhoz adni a kritikát!-nálam a picinél jobban!-ez félrecsúszott,pedig de kihangsúlyoztam!-nem festmények,hanem rajzok!
Hát most így alakult!
Üdvözlettel.suszi

Kedves suszi!

Ne bántódj meg ennyire. Mindenki tévedhet olykor. Nyilván a kritizőrök, nagy vehemenciával indultak neki a véleményezésnek, kicsit elvetették a sulykot. Miért nem tudsz nekik megbocsátani? Olyan sok szép véleményt, és hozzászólást láttam a jelentkezésed alatt, annyi ember fogadott kedvesen, szeretettel. Ennek miért nem örülsz? Bőven ez volt túlsúlyban!
Miért nem adsz nekik még egy esélyt a bekerülésed utánra? Neked is szabad ám nyitni feléjük, hiszen tapasztaltabb, bölcsebb vagy a korodnál fogva, mint a fiatal, heves "kislányok" akik, hiszem, hogy nem akartak szántszándékkal bántani, csak kissé meggondolatlanul, figyelmetlenül nyilatkoztak.
Ennyire nem lenne szabad önérzetesnek lenned.
Kérlek gondold át ezt a dolgot.

Kedves Suszi!
Csatlakoznék Vendula véleményéhez!
A százalékot elérted, valószínűleg bekerülsz mint alkotó.
Próbálj megenyhülni és együtt dolgozni a többiekkel. Ha nem teszed, akkor kimaradsz egy jó csapatból és a Görbe is veszít egy tehetséges alkotót!
Üdvözlettel:medvelepke-Éva

Törölj az oldalról. Köszi.

Szeretném törölni a jelentkezésemet. Köszönöm

A tagokkal általában nem tehetem meg, hogy töröljem a jelentkezéseket, mert a véleményezésekkel gyakran legalább annyi a munka, mint magukkal az alkotásokkal. A törléssel az ő munkájuk is kárba veszne.

Szeretném ha törölnéd a jelentkezésemet. Köszönöm

A tagokkal általában nem tehetem meg, hogy töröljem a jelentkezéseket, mert a véleményezésekkel gyakran legalább annyi a munka, mint magukkal az alkotásokkal. A törléssel az ő munkájuk is kárba veszne.

Tegnap többször előfordult, hogy az oldal lapozása közben kívül találtam magam, de a pofám, vagyis a fotóm ott maradt, mintha benn lettem volna az oldalon. Dobjam ki a píszímet ( régi darab extrákkal ) vagy elég egy kalapács is hozzá?
:)

Én úgy vettem észre, hogy amikor megnyomom a gombot, hogy betöltsön valamit az oldalról, akkor nem azt mutatja a kis arcképeken, hogy jelenleg én vagyok a legaktívabb, azaz, hogy én használtam legrövidebb ideje az oldalt, hanem csak a betöltés után regisztrálja, hogy használtam, és esetleg a következő aktivitáskor látom, hogy tyű de aktív vagyok/voltam.
Lehetséges, hogy azért tesz ki a rendszer, mert lejár a határideje a betöltésnek, és amikor következőnek betöltesz valamit kintről, viszonylag gyorsan, akkor azt látod, amit előzőleg voltál aktív.
Biztosat nem tudok mondani, mert hülye vagyok hozzá.
Ez akár sületlenség is lehet.

Megint úgy jártam többször is. Mindig akkor, amikor a társalgó valamelyik témájánál rákattintok az "Utolsó oldal eléréséhez kattintson ide" feliratra.

Akkor, ha ilyen van, már van egy lista, hogy mit kell végigkérdezni :)
Köszi a segítséget :)

Szívesen, ha legközelebb is eszembe jutna még pár dolog szólok, hogy bővüljön a lista. (:

Segítség! :)
Már napok óta próbálkozom, de sehogy sem tudok vizuális alkotást feltölteni (Firefox-szal, Google Chrome-mal, és végső kétségbeesésemben Explorer-rel is megpróbáltam). Amint a kitöltött "adatlap" alján a "Mentés" gombra kattintok, egy üres, fehér oldal jelenik meg, aztán semmi.
Azt hittem egy darabig, hogy ez valami univerzális rendszerhiba lehet, de láttam, hogy másoknak sikerült képet feltenniük. Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget! :)

Jippí, sikerült megoldanom a problémát, köszönöm a segítséget nektek Füles és Thyrana! :))))

NEMÁR!
:D
Oksa, végül örülök is neki, de azé...
Szegény, te meg végigpróbáltad fejen állva, más gépéről, más kezével, máskor... stb emiatt :)
Noh, akkor rendben van.

x_x
Nem tudom.
Gondolkodom a dolgon.
(Megpróbálok beszélni Miceal)

Ó, köszönöm szépen, Füles! :) Időm, mint a tenger, szóval tudok várni... :D
A teljesség igénye miatt: elfelejtettem hozzátenni, hogy több gépről is megpróbáltam végrehajtani a fentebb leírt műveletet, és az eredmény ugyanaz volt. Hátha ez segít valamit. :)

Hogyne :P
Óvatosan belesegített a tanácstalanság legmélyebb bugyrai közibe. :)

Írtam neked levLet az arckönyvedbe.

Segítséget kérek!:) Hogy lehet törölni egy írást? Igen, a szerkesztésben próbáltam, de a mentéssel nem törlődik.....Hm?

Látod, Firkász?
Itt van, foglalkoztam a kérdéssel.
Az ominózus írás alatt azt mondtad, hogy senki nem törődött vele.
Nem értelek.

AKkor nem foglalkozál vele amikor kérdeztem FüleS, ezért próbáltam megoldani magam.

Huszonnégy perc eltérés volt aközött, hogy te jelezted a problémát, és én válaszoltam a felvetésre, itt, fentebb.
Olvasd el.
Akkor nem jelezted, amit azóta tudok, hogy neked csak egy alkotásod volt, és arról volt szó... Töröltem is.
Köszönöm, hogy segíthettem, örömömre szolgált.
Jóindulatodat külön köszönöm.

hm...
Ez most foxi?
Próbáld meg a másikkal.
Vagy, mondd meg, hogy mellik írás az, és én törlöm. Egyébként, ha nekem sikerül(majd), akkor ötletem sem lesz, hogy mi a hiba, mert a szerkesztés ablak az ugyan az, csak ugye nekem is van jogom azt megnyitni, meg neked is.
Tehát melyik írás az? Az, ami most fent van?

A neted jól működik?
Nem szoktak bajok lenni a csatlakozással?

A görbe kör, olyan kör, amely nem görbe? Akkor milyen, egyenes? A kör?!
Jajjjjj, dobhatom el az ábrázoló geometriára is alapozott mérnöki diplomámat!!!
:)

Lenne egy kérésem! Remete írásánál (A rettegés sötétben is lát - 08. fejezet) tettem egy olyan hozzászólást,ami merényletnek számít a többi olvasóval szemben(lelövöm a poént). :(
Fontos lenne mielőbb törölni,ha lehetne!
Előre is köszönöm!
Üdv,medvelepke-Éva

Remete azt írta, hogy találgatni lehet, magyarán nem irritáló a komment :)
Mégis, ha azt szeretnéd, akkor kitörölhetem. Még egyszer itt jelzed, és huss. :)

Köszi FüleS! Ha Remetének ez nem okoz gondot,akkor hagyd a csudába! :)

A "frissült" felirat konkrétan mit jelent a művek mellett?

Korábban arra gondoltam, hogy ha az adott mű valamilyen módon megváltozik, akkor kerül mellé, de most többször is észrevettem, hogy lehet, hogy nem így van.
Persze, lehet, én vagyok a béna, nem jó megfigyelő...

Előre is köszönöm a választ! :)

Új hozzászólásnál jelenik meg a "frissült" felirat kedves TimO! :)

ez volt a másik tippem. Csak kicsit fogalomzavaros nekem.

Köszönöm a választ! :)

Annyit még hozzáfűzök, hogy száz esetből egyszer téved a rendszer, és vagy nem szól a frissülésről (ez a ritkább) vagy nem veszi észere, hogy közben jártál arra. Ez nagyon picurka hiba ahhoz képest, hogy ebben az esetben egy egészen nagy adatbázist kell felügyelnie a programnak.

Értem.
Köszönöm a kiegészítést.
(és szegény program helyzete nem fog egyszerűsödni, sőt... :D)

Sziasztok!

Több olyan ötlet van itt, ami szerintem is hasznos, de kérlek titeket ide tegyétek a javaslatokat: http://gorbekor.hu/t%C3%A1rsalg%...

Ide inkább a segítségkéréseket :)

Kedves FüleS!
Nem szeretnék túlzott igényeket támasztani - egy alighanem társadalmi munkában dolgozó - rendszergazda felé, de mégis leírom a kérésemet.
Két fajta megoldás létezik a válaszra, az egyik a tökéletes, a másik a nagyon jó.
A Társalgóban és böngészés közben máshol az idekattintás után az topic indító megszólalásához kerülünk. A kávézó esetében is, de bárhol, ahol napi szintű társalgás zajlik (pl. Zenegép) egészen biztos, hogy senki sem kíváncsi a pár hónappal ezelőtti megszólalásra.
Ha megfordítva lennének besorolva a megszólalások, akkor mindjárt a legfrissebbhez jutnánk, és nem kellene bajlódni a lapozással. Ha ez túl nagy kavarodással jár a programban, akkor már az is segítene egy kicsit, ha a lapozó miatt nem kellene lehúzni a csúszkát a monitor szélén, tehát felül is lenne egy lapozó ("első, előző, utolsó...") vagy csak ott lenne, ha a lapozók száma korlátozott.
Ha tudsz segíteni, kérlek tedd meg! Bizonyára másnak is jobb lesz úgy.
Köszönöm!
Demeter Attila

Kedves Remete!

Sajnos ezekhez a beállításokhoz nem férek hozzá, illetve nem értek ezeknek a beállításához, de igyekeztem például a kávézóban is kitenni ilyen végére ugratós linket.
Ilyet:
ide kattintva

Ezt tudom tenni én...
Ha valahol sok oldal van, akkor ilyennel tudok "segíteni".
Egyébként a probléma valós.

Helló!

Valahol már olvastam egyszer (igaz "kintről"), de most nem találom - bár végigböngésztem a társalgót:

aktiválások fül nem lesz a közeljövőben? Nagyban megkönnyítené a kommunikációt, egymásra-figyelést...

Nem tudok róla.
Szerintem az aktivitások fül, mivel másodpercre pontosan megmutatta, hogy az adott tag mikor mit csinált (visszamenőleg is), talán egy kicsit sok információt is könnyen elérhetővé tett, tulajdonképpen akárki számára.
Jelenleg baloldalt látható, hogy adott időben ki aktív. Az ott megjelenő képekkel el lehet jutni a tagok profiloldalára, a böngészőben utána lehet olvasni, hogy ki hová írt.
Ha valakinek listaszerűen szüksége van arra, hogy ki milyen időpontban mit csinált az oldalon és ez a kommunikáláshoz kell, akkor egyszerűbb az alkotót megkérdezni, hogy ki akarja-e adni ezeket az információkat.
Ha az alkotó szeretné az információkat megadni, akkor legegyszerűbb kimásolni a böngészési előzmények közül, hogy mikor hová kattintott (a görön kívüli munkásságát a jobb böngészőkben már egyenként is ki tudja mazsolázni), és elküldi neked emailban.

Én személy szerint nem adnám meg a saját előzményeimet, de bárkit kérdezz meg nyugodtan, hátha van aki szívesen venné ezen irányú érdeklődésedet.

Nohát, ilyen szempontból még nemigen vizsgáltam a dolgot. Lehet benne igazság - bár ezzel kapcsolatos visszaéléseket nehezen tudok elképzelni. Node mindegy.

Ámde:
én nem erre gondoltam. Saját részemről lenne jó nyomon követni, hogy merre járkáltam. Teszem azt, ha egy napon elég sok műhöz ellátogatok, a végére már azt sem fogom tudni, hol kezdtem. Így nehezebben visszakereshető, hogy kihez nézzek vissza - a válasz engem érdekelni szokott, már csak ilyen fából faragtak :) -, hogy mi a reakció, merre tovább, induljon-e egy párbeszéd, ilyesmi.
Másik eset, ha egy alkotó nem néz fel túl gyakran - szintén könnyen elfelejtődhet, hogy nála is jártam.

Szóval ilyen az én nézőpontom. :)

És a kérdésem lényege: akkor nem is tervezitek, hogy ilyen lesz?

Esetleg, hogy mindenki saját magánál láthassa kizárólag az aktivitásait?
Az nem rossz ötlet. Kérdés még, hogy meg lehet-e csinálni, mert aztat nem tudom.
Nem beszéltünk róla, de lehet, hogy akképpen hasznos is lehetne.
Én a fejemet igyekszem használni, de kétség kívül van, amikor elfelejtem, hogy hová vártam választ...
Ha beszélünk, megkérdezem.

szólsz majd akkor is, ha nemleges a válasz?
(csak, hogy tudjam, hiába reménykedem :D)

Igen. Az az én szempontomat teljes mértékben kielégítené. :)
Azt én sem tudom, azért tudakolózom. :)
Én meg cetlit (fejemben néha nem bízom :D), de nem 100%-os megoldás így szerintem...
Köszi.

Szia Mice!

Fentebb olvastam, hogy a Te kezedben van a teljesjogú tagság aktiválásának privilégiuma :).
Légy oly kedves és teendőid listáján nevezd fel a nevem... nagyon várom már, hogy teljesjogú tagként mozoghassak az oldalon.

Üdv:: Jamma

Jól olvastad, de változott a helyzet... :)
Képi beküldési jog, aktiválva. Elnézést kérek a késlekedésért.

Köszönöm. :D

Sziasztok!

Én csak kíváncsiskodnék: milyen algoritmus alapján kerül ki egy mű a "Felfedezett írások" közé a főoldalra?

Köszönöm! :)

üdv:
Péter

A legnépszerűbb írások, a legtöbb embernek tetsző írások ezek, tulajdonképpen mi alkotók döntjük el, a szívecskeadással.

Ááá valóban, ez a logikus így :) Köszönöm a választ :)

És NEM!! :D
A pontos válasz:
Nem lehet tudni.

Illetve azt szeretnénk, hogy ne lehessen tudni.:)
Ennek az a lényege, hogy ne lehessen direkt befolyásolni a kikerüléseket.
Persze a fent említett elem benne van a képletben, de nem kizárólag... sok összetevő van :)
(Én sem ismerem a pontos algoritmust :P)

De hogy örülsz neki :D Vicces :D
Oké, én mint programozó, megkeverném más-más súlyozással a szíveket, a látogatottságot, a hozzászólások számával esetleg hosszával... Meg hogy mennyire régen írtak hozzá, vagy nézték meg :D

Igazából mindegy is, mert ha minden műre ugyanazt az algoritmust alkalmazzuk, így is, úgy is az jön ki ami az igazság. Azaz, hogy melyikkel foglalkoznak a legtöbbet. Gondolom azért figyelni kell arra is, hogy ne ötpercenként változzon meg a lista :)

Tetszik, hogy nem csak a szívekkel függ össze (^^,)

Tisztelt Vezetőség!

Idemásolom egy jelentkezésnél írt levelemet, mivel hozzátok is szól.
A továbbiakban tartózkodni fogok a kritikai észrevételektől. Is.
Örültem, hogy eddig itt lehettem.

Tisztelettel: Szabó-Tóth Krisztina

Kedves Péter!
Fenti hozzászólásodban rám is illik az ingecske, így felvettem.
Egy kedves ismerősöm ajánlására nyár óta (kisebb-nagyobb megszakítással) járkálok a portálra. Nem csupán az alkotások színvonala, hanem a hozzászólásokban elhangzott építőjellegű észrevételek, kritikák minősége is maradásra bírt. Ezeken kívül, a csoportdinamikátok működésének megfigyelése is érdeklődési körömbe vág. Egy-két „felszólalásom” után kaptam olyan visszajelzéseket, hogy jelenlétem „elfér” itt, illetve szükségeltetik külső vagy úgynevezett olvasói vélemény is az oldalon. Jómagam is úgy gondolom, hogy az értelmes hozzászólás hasznos lehet az egyénnek, akár a közösségnek is. Sok esetben vitára késztettek a látottak, tapasztaltak és mivel a csak regisztrált tagoknak is adott a lehetőség hozzászólásra, így éltem a lehetőséggel. Lehet, hogy rosszul értelmeztem ezt a nyitottságot. Lehet, hogy a vezetőségnek elkerülte a figyelmét, hogy így „akárki látogató” is belekotnyeleskedhet a műhelymunkába. (Ami valóban lehet, kellemetlen, akadályozó tényező!) Szavaidból azt veszem ki, hogy naivan félreértelmeztem a helyzetet. Azt gondoltam, hogy a Gör ilyetén való működtetése tudatosan felépített dolog. Azt hittem, szándékolt a nyitottság. Azt viszont most is vallom, hogy ha a műhelymunkátok tervezetten arról szól, hogy egy kiválasztott csoport élhet csupán a bejutásra várok véleményezésének jogával, akkor ehhez úgy alakítsák ki a Netes felületeteket is! Ha ez nem, vagy nehezen oldható meg, akkor szabályzatban kellene rögzíteni a miheztartást. Csak ki kell függeszteni, hogy tudja szerencsétlen idetévedő, amikor ilyen orrba vágással találkozik, mint a fenti hsz-ed, hogy miért kapta! Talán ez esetben senki nem fogja a drága idejét pazarolni.
Tisztelettel: Krisztina

Ugye maradsz next36? És ugye írsz ugyanúgy véleményt itt-ott, ahogy eddig? Szeretném, kedves Szabó-Tóth Krisztina! Mert hasznos vagy az oldal számára. Ennyi.

Üdvözlettel
DnB - Robi

Robi, kérlek Te se említsd sehol, senkinek a kis incidensemet! :)
Köszönöm.

Néha-néha belefér egy kis "atombombán lovaglás":))))

Na azért...Hozod itt rám a frászt..Nem kell próbálgatni az ingeket. jó-jó nem emlitem.Örülök

Kedves Krisztina!

Milyen hozzászólásra reakció ez a levél? Kiugrott a szemem a helyéről, de nem tudok rájönni... Vagyis már megint nem értek valamit.

Én rájöttem, de Péter, nem Krisztának írta, hanem a közbekotyogó másik jelentkezőnek.
Next, ugye nem mész el?! :(
Nagyon hiányoznál!

Én is kinyomoztam. Látom, hogy Krisztina itt van, remélem olvassa az ominózus jelentkezésnél Péter válaszát a levelére...

Köszönöm lányok! :)
Behisztizem, na :)
Írtam a kávézóba egy magyarázkodó levelet, de inkább nem ragoznám tovább. Így is elég gáz már.
Nem akartam a verseiteket itt hagyni, arra gondoltam, nem fogok ezentúl "hangot" adni ittlétemnek.
Örülök, hogy nem enyém volt az ingecske (tényleg úgy láttam passzol rám), annak viszont kevésbé, hogy kissé lejárattam magam:(
Egy szót se róla többet! Maradjon köztünk az egész ,)

Rendben....psssszzzzt....

Egyenlőre még nem tudok feljogosítani, de lesz olyan.
Addig ne haragudjatok, de nem tehetek többet.

...nem haragszunk, kedves FüleS! :) Türelmesen várunk :)

Szeretettel: gleam

Köszönöm!
Várok!

Sziasztok!

Én csak érdeklődni szeretnék, hogy mikor lesz elérhető a teljes tagságom?
Tudom, türelmemet kértétek, nem is siettetés ez, csak gondoltam, rákérdezek...

Szeretettel: gleam

Halkan, szelíden és tisztelettel: csatlakozom.
Vendula válaszát látom, de azért csatlakozom.

Szia gleam!

Szóltam Micének, sajnos, mi ennél többet nem tehetünk. Remélem az ünnepek után aktivizál benneteket, ha nem írj, kérlek, és újra figyelmeztetni fogom.

Rendben, köszönöm, kedves Vendula!

Szeretettel: gleam

Tisztelettel kérem az illetékeseket, szíveskedjenek Görbe Kör fiókomat törölni. Ha jól értem, egyedül Mice illetékes, tehát Téged kérlek erre, kedves Mice. Köszönöm.
Egy idő óta foglalkoztat a távozás gondolata. Nem veletek van bajom, már nem találom örömömet a portálon való publikálásban. A "kismaya" nevet rosszul választottam, és kezdem nagyon szégyellni, hogy devianciámat közszemlére tettem.
Írásaimat letöröltem, és mivel most látom, hogy jelentkezést is lehet törölni, kérem szépen jelentkezésem törlését is, a mondott okból. Megértését kérem azoknak, akiknek hozzászólását műveimmel együtt töröltem. Szerintem jogom volt erre, blogokat is lehet törölbi, a kommentekkel együtt. Ha a kommentekhez szerzői jog járna, ezt nem lehetne megtenni.
Nagyon szépen köszönöm, hogy befogadtatok és olyan rendesek voltatok hozzám. Panaszom csak egy van: én ragaszkodnék a szalonképes nyelvhez. De nem emiatt jövök el.
Bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam. Engem nem bántott senki.
Az elszakadás fájdalmas, de hozzáférhetőségeim egyelőre megmaradnak:
Honlap, valamennyi versemmel és prózámmal:: http://villikaland.netne.net/
Email: hazsmiga@hotmail.com
Blog: http://villiart.blogspot.com (Lassan jön be!)
Még egyszer köszönök mindent.
hazsmiga

Úgy tudom, a kilépésre irányuló kérést huszonnégy óra elteltével meg kell ismételni. Ezennel tisztelettel újból kérem tagságom és jelentkezésem törlését az illetékesektől. Sajnálom, hogy ezzel fáradságot okozok. Köszönöm!

semmi mást nem írok ide még a végén valaki bele köt egy az-ba
kedves FüleS, szeretném elfogadni a tegnap oly szívesen felajánlott segítségedet
szeretném ha maradéktalanul teljesítenéd a kérésemet
szeretném ha minden "csiszek" felhasználónévvel megtörtént hozzászólást, társalgót és írásos beküldést TÖRÖLnél, kevesebbel nem elégszem meg
nem kellenek a kiskapuk
légyszíves töröld ezeket
előre is köszönöm, és további kellemes légkörű és inspiratív alkotómunkát kívánok mindenkinek

????

Ezt mondjuk macerásan lehet megoldani, mert én pl. nem tudlak törölni, max zárolni...

Az összes hozzászólásod kimazsolázására pedig még órabérben sem lennék hajlandó (nincs olyan szűrőm, hogy csiszek hozzászólásai), szóval mice erre jár, és majd ő!

Ha érdekel a véleményem, sajnálom a döntésed!

így döntöttem, akkor majd mice megoldja remélem
nem kívánok semmit itthagyni magam után

köszönöm a véleményedet:)

Kedves csiszek!
A beküldött hozzászólásaid törlésére nincs lehetőség, mivel így az azokra adott válaszokat is el kellene távolítanunk, ami sok tagnak bosszúságot okozna. Épp ezért van a szabályzatban, hogy a beküldött hozzászólások már a Görbe Kör részét képzik, ezeket nem töröljük ki, legfeljebb egyet-egyet és csak akkor, ha még nem válaszolt rá senki.
Az írásaidat természetesen eltávolítottuk.
Üdv: Mice

nem csak ÁS sajnálja. Én átgondolnám azért ezt még... ez nem megoldás.

Szerbusztok. Egy apró segítségre lenne szükségem. Úgy emlékszem 7 nap alatt dől el, hogy az adott jelentkező bekerül-e a Görbére,avagy sem. Jelenleg 8 napja vagyok jelentkezői státuszban és nem tudom hogyan tudnék továbblépni. 80% -on állok,nem tudom elég lesz-e a bekerüléshez.
Segítségeteket köszönöm.

Igen 75% kell! :)
Bent vagy! Gondolom Mice lezárja a napokban a szavazást. :)

Nem vagyok ugyan kompetens, de 75%-os igen szavazattal mindenki bekerül. Az aktiválást pedig várd ki türelemmel, majd ha Mice ráér, intézkedik!

Üdv: boldogtalan

nem jövök fel többet
bocs mindenkitől aki esetleg várná
vegyétek úgy hogy letelt a 24 óra
megerősítettem
kérek mindennemű a nevem alatt történt bejegyzést törölni az oldalról

Lám lám, mégiscsak feljöttél! :D

gratulálok a velős és átgondolt racionális alapokra fektetett véleményedhez

bármely kedves admin!

kérném mindennemű hozzáoszlásomat, társalgómat és írott művemet törölni az oldalról
nem elrejteni, nem kívánok rá hivatkozni
más meg ne tegye
és nem kívánom holnap megerősíteni
nem kívánom ezt a honlapot a jövőben látogatni

köszönöm, csiszek

Melyik nagykerben voltál?

nem értem a kérdésedet
de a válaszom az állatker'ben

de lehet bakker is

Bakker!
Csak azért kérdeztem, mert végre egy jó döntés!

khm igen (az vagy) khm

Azt megtudhatom, hogy Gábor Tamás részéről ez mi volt, és hogy ezzel lehet e valamit csinálni, esetleg utána járni, hogy hol fáj neki?
http://gorbekor.hu/%C3%ADr%C3%A1...

Mice, az új szabály szerint a volt Gothosok esetén a bekerüléshez szükséges százalék 50, ha jól tudom. A jelentkezéseknél láttam, hogy Vnorsit az ezt meghaladó százalékkal is arról értesítetted, hogy nem sikerült a jelentkezése. Változott valami csak nem tudunk róla?

Kedves Mice!

Ma kaptam két alkotásomhoz, "beno7pepy " -től hsz-t ami arab nyelvű és csevegő oldalra irányít!!

Légy szíves töröld "beno7pepy " mert ez nem ide való!

Köszönöm: Pekk@

Csatlakozom Pekk@ kéréséhez,már sokunk kapott ilyet......!

Ez egy zárolt tag...
Valaki elvileg már intézkedett.
Ha még van ilyen, akkor is ide írjatok.

Most nem találtam.
Linkeljetek, és odatalálok.

SOS Ja én is kaptam de ostoba módon tovább is küldtem Sajnos egy olyan gépre ami értékes adatokat is tartalmaz Kérlek ha veszélyes idöben szóljatok mert biztonsági menetést kell csinálni . ARTUR

Kedves Mice!

Van egy felhasználó, Beno7pepy, aki hosszú, arab nyelvű litániával szórja meg a verseket. Suttogó Rézi lefordította, ezeket teszi az alkotásokhoz:

Csevegés
Csevegés
Csevegés
Chat egyiptomi
Chat Egyiptom
Egyiptom Chat
Chat Egyiptom
Egyiptom Chat
Chat Egyiptom
Chat lányok
lányok chat-
Beszélgetés lányok
lányok Chat Egyiptom
Chat egyiptomi lányok
chat-lányok Egyiptomban
Egyiptomi Chat Lányok
Chat IRT
írásos chat-
Beszélgetés
Beszélgetés Egyiptom
Csevegés
Chat Lányok IRT
játékok
Lányos Játékok
Főzés Játékok
Játékok Mick
Habibi Játékok
Összes Játék
Fórum
Fórum Habibi
Habibi Fórum
Hírek drámai
világát bűnözés
Add hozzá a webhely, regisztráció Nélkül
Add a MEG
fotók es háttérképek
Képek
Fotók
Animációk
Képek Fiatal
lányok Képek
Iszlám Képek
Mobile Games
Mobil Témák
Földi szeder
Wallpapers Mobile
SMS
sms
Msjat Mobile
Játékok Lányok
játékok a Flash
Játékok e-mail
, Internet
letöltött Szoftver
Programok, Számítógépes
Programok, ingyenes
Legújabb Szoftver
autóipari
TV műsorok es találkozók
Népszerű zene
Új kedvelt
Népszerű 2011
népdalok
Hírek Art
chat-es beszélgetés város Alexandria,
chat, csevegő Ismailia
Chat Chat es Luxor
chat-es Chat Beni Suef kormányzóságai kormányzóságai
chat-es Chat város Giza

Csevegés - Csevegés - Csevegés - Fórum - Chat egyiptomi
Csevegés
Csevegés
YouTube

Játékok
Játékok
............................................... ...........

Szünet Fórum
Kapcsolat
Chat Lányok
Chat lányok
lányok chat-
Beszélgetés
chat-
hang chat-
Csevegés
Csevegés
fórum lányok
fórumon a
Szív Fórum
Fórum
Fórum
Fórum Menteat
Fórum szünet Girls
Lányok szünet Fórum
Download Center
Download Center BlackBerry
figyelemfelkeltő képeket
Download Center Photo
Center vaku feltöltése
Center emelje
Időzóna
Csevegés
Chat könyvek
hang chat-
Kapcsolat
szünet Girls
Játékok
Lányos Játékok
Flash Játékok
Lányos Játékok
Lányos Játékok Tégla
Játékok
Játékok
Chat szívem
a szívem

d, jd, f
Auteb
YouTube
Auteb
Youtube
Youtube szünet Girls
Topakat
Topakat 2012
Yvonne
Archívum szünet Girls
YouTube
Messenger Photo
Üdülési
Konyha szünet Girls
frizurák
Képek faragványok vésett 2012
Bőrápolás
Fórum
hurkolt
gondolatok Szerelem 2012
Broadcast BlackBerry
BlackBerry Szoftver
BlackBerry Photo
Fekete háttérrel BlackBerry
Szoftver BlackBerry
Samsung Galaxy
Szoftver BlackBerry
Photo tervezése 2012
Karrier
Hírek
dalok mp3
iszlám SARIA
Hírek Szaúd-Arábia
vita téma
elemzése Taglista
költészet es a költészet
Programok, mobil
Üzenetek
YouTube Klipek vicces
képek Messenger
Ikonok Messenger
háttérrel Idósz
viccek 2012
vicc 2012 Mahshchin
Sport
Fotók autó 2012
divat férfi
középiskolai
középiskolás
iskola
tanulni nyelvet Alatjlise
tervek iskola
ruhák
Divat
Fotók
Turizmus
Games for PC
hírek Művészet es halandó
Könyvtár helyeken
sorozat Ramadan 2012
sorozat Ramadan 1433
film közvetlen letöltés
Nyugat-sorozat
sorozat Arab
filmek
Filmek Indiai
filmek Cartoon
Filmek Arab
videoklipek
Fotók művészek
zene TV
Songs
bizonyíték Drdstadt
Könyvtár oldalak szünet Girls
Fórum kin gyötrelem szerelmeseinek szerelmeseinek szerelmeseinek fájdalom helyén
Kép Music sorozat Ramadan 2012
-Öböl Zenei
Archívum szünet Girls
rdl.v fgdhv Qamzr fgdhv], Biliárd Qamzr | GameZer
Kapcsolat - Fórum - Blackberry Download Center

Keverjük csodálattal szünet Girls Lányok Chat Csevegés Chat Voice chat-lányok - Csevegés - Chat Fórum - Fórum - Fórum - Közösségi Fórum - Fórum - Blackberry Download Center - hang chat- - chat-könyvek Youtube Download Center Játékok Játékok Játékok - Játékok szünet Lányok Játékok Topakat Topakat 2012 Yvonne Archívum szünet Girls YouTube Photo Messenger 2012 Szoftver BlackBerry BlackBerry Broadcast képek es hátterek BlackBerry Samsung Galaxy Kép kialakítása 2012 Karrier Hírek Csevegő hangon Irgalom

ha vicc, annak elég idióta. Te bizonyára tudod, mit lehet vele kezdeni...

Sajnos nem tudok semmit...

Velem is ugyanez a helyzet, én sem tudok feltölteni. Segítsen valaki!!!!!

Van egy kis problémám..
Napok óta nem tudok feltenni képet és már nagyon, de nagyon kezd zavarni.
Én nem tudom, hogy mi van.. de ez így nem jó.. első nap nem mondtam semmit, másodikon se, harmadikon se..de ez már x-dik nap. Igazán örülnék, hogy ha végre feltudnék tenni legalább egy képet.
Bocsánat az erősen felindult hsz-ért, de már tényleg zavar.

Köszönöm ,hogy felhívtad a figyelmemet kedves Mice arra ,hogy itt sok kérdésre kapok választ. , ezután figyelek... -sziriusz- Marika.

Sziasztok!

Néhány hónapja nem sikerült bejutnom írásosan, és Füles azt ajánlotta, jelentkezzek újra, mert szerinte vannak jobb írásaim is. Szeretnék újra jelentkezni, de nem találom hol kell... mire kell katt? Én vagyok a süsü, vagy tényleg nem látni? Kérlek, segítsetek! Köszönöm, vnorsi

Így volt!
Valami olyasmit olvastam, hogy Micét kell megkérni, hogy tudjál újra jelentkezni... Jó helyen írtad, és ha jön, látja, csinálja, akkor menni is fog

Köszönöm... amit Ásító írt, az nem megy, mert csak a képet, és a társalgót ajánlja föl... Mice-t kerestem legelőször, közvetlenül a Gör-ös email-címén... nagyon elfoglalt lehet. Minden esetre várok türelemmel, mást ezen felül nemigen tehetek...

"Beküldés" --> "Jelentkezés" --> "Jelentkezz ilyen-olyan művésznek!"

Asszem, legalábbis.
Nálam így működ.

Jajj értem, ne haragudj! Igencsak keményen fog téged a zasszonykád:)

De én írásos művészként is fent vagyok és eddig minden jól működött. Mellesleg másnak enged feltölteni.... ki ért ezt?!! El vagy zavarva a kávézóból..nagyon nem értem..:(

Nem!
A gép elől! :(

Azt mondta a zasszony, hogy nem gépezhetek, mert nem tesz jót, mert amikor gépezek, egyrészt nem írok, másrészt ő nem tudja megnézni a leveleit.
Most pl elment enni, én meg sutyiba visszalopództam.

én se írok, de lehet, hogy ez is jobb így, mint a te képtelenséged :P

Az lenne a kérdésem, hogy képi alkotónak is külön kell bekerülni? Vagy az írások mellett párhuzamosan lehet feltenni képeket is? :-)

A választ, illetve segítséget előre is köszönöm: Deb

Nagyon sajnálnám, ha rossz helyen kérdeznék, de nézzétek el nekem, még kezdő vagyok az oldalon. Én úgy tudom, egy jelentkezés után egy héttel, ha a szavazók legalább 75%-a igennel szavazott, a jelentkező bekerül az alkotók közé. Deborah Lynx "A párduc misztikuma" címmel aug. 31-én jelentkezett. A hét tehát bőven eltelt. 83.3% az igen szavazatok aránya. Ennek ellenére nem kapott semmilyen jelzést. Nincs valami tévedés?
Saját kezdeményezésből teszem föl a kérdést, Debi nem tud róla. Mivel régebben ismerjük egymást, nagyon szeretném, ha bekerülne. Minden nap lélegzetvisszafojtva nézem, és jelentkezésében semmi változás nincs. Nem akarok türelmetlen lenni, mégis szeretném megkérdezni, történt valami változás a szabályokban, vagy esetleg csakugyan tévedésről van szó. Köszönöm a választ!

Mint tudhatod (annyira nem régi tag lévén) Mice tudja egyedül "betenni a big házba" az embereket. Micének pedig ezer dolga van, ezért sokszor csúszik a visszajelzésekkel. Ha megvan a százeléka, akkor nyugodtan nyújtóztassátok ki a lábikókáitokat, mert Mice hamarosan megoldja a keleti kérdést.

Aranyos vagy, hogy válaszoltál. Hangsúlyozom, hogy a kérdést saját kezdeményezésből tettem föl, Debi nem türelmetlenkedett. Próbálok nem türelmetlenkedni én is. :)

Nem voltam itthon három napig, így csak most tudom felvenni (és fel is veszem :)). Remélem, nem okozott nagy problémát a késlekedés.
Üdv: Mice

Ma reggel első dolgom volt az ő jelentkezését nézni, és ott volt a pozitív válasz!!! Nagyon szépen köszönöm, Mice. Semmilyen problémát nem okozott a késés, azt az egyet leszámítva, hogy nem értettem. Debi egyetlen szóval sem panaszolta. (Ő most kezdte az egyetemet, az meglehetősen leköti.) Még egyszer hálás köszönet!

Most láttam meg, hogy volt valahol egy ,,kiemelten hasznos" hozzászólásom.
Tudnátok segíteni, hogy megnézzem, mi is volt az? Ezt olyan jó lenne tudni!
Rá lehet keresni valahol?
Köszönettel; Ági

Véletlenül tudom azt hiszem. Az egyik jelentkezésnél láttam, az újabbaknál keresd. Arról volt szó a jelentkezőnél, hogy nem kell sokat gondolkodni alkotás közben és erről fejtetted ki a véleményed. Mindjárt megkeresem melyiknél is láttam.

Jól emlékeztem. Szöszinél van az a bizonyos hozzászólásod Ági.

Megtaláltam, és nagyon köszönöm!
Szerintem ebből is tanulhat az ember, (én legalábbis).
Ezért olyan jó lenne, ha a saját oldalunkon, ha már ott van, hogy volt olyan hozzászólásunk, ami másoknak tetszett, arra a számra kattintva megnézhetnénk, hogy mi volt az?
Nem tudom, hogy ez megvalósítható - e?
(Csak nekem ez most nagyon jólesett!)

Hm, felírtam a listára. :) Mára beterveztem néhány fejlesztést.

Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy milyen hosszú verseket lehet ide felpakolni? Van valami határ? Nekem van egy 4 részes (word-ben) 13 oldalas versem. Részenként szeretném feltenni, és meg szeretném kérdezni, lehet-e? Vagy ez már túl hosszú. Az első rész pl. 20 versszakos és egy versszak 4 sor. A választ előre is köszönöm.

Nem tudom, hogy honnan lehetne megtudni, hogy mennyi a legtöbb, amit feltenni lehet (karakterben), de elfogy a hely egy idő után. Szerintem tedd be a szövegdobozba a küldeni kívánt hosszt, és előnézettel nézd meg, hogy megjeleníti e.
Ha még nincsen begépelve, biztos worldbe másolnám és menteném el előbb, hogy ha itt valahogyan levágja a végét, akkor ne vesszen el.

Szia Mice! Nem tudom mi történhetett, de ma délelőtt óta nem jelzi a rendszer, ha új hozzászólás érkezett. Átmeneti zavar lenne?

Nem tudom Mice, ha olvasod, nekem is ugyanúgy nem küld értesítést a rendszer a hozzám szólásokról, mint Papirellának, ráadásul a mobilomon is ugyanez van, tehát nem a géppel, vagy a szoftverrel lehet a probléma!

Ha lehet valamit igazítani, légy szíves!

Köszönöm!

Legközelebb, ha ilyen van, először nézzétek meg, van-e hír a dologról. :)
http://gorbekor.hu/h%C3%ADr/aj%C...

Köszönöm, értettem!

Nem tudom hogyan kell újrajelentkezni.És valóban csak 51% a Gothartosnak?

Meg kell kérni engem, hogy lehessen. :) (és mostmár neked lehet is...)
Igen, csak 51%.

Szóval, biztos, hogy tudatlannak néztek, de hát így is van!
Sosem tanultam ennek a ,,gépnek" a kezelését, tehát semmit nem tudok, csak csinálom.
A kérdésem most az lenne, hogy mivel van a társalgóban olyan is, hogy amit kihagytunk, annak a linkjét írjuk meg, hogy láthassa más is! (Ami felett talán elsiklott a néző...)
Szeretném tudni, hogy honnan tudhatom meg egy - egy alkotás linkjét!? Gőzöm sincs róla!
Köszönöm! Ági

Üdv Del, ez nem tudatlanság :) http://gorbekor.hu/k%C3%A9p/f%C3... <-- ez a te műved? Hát persze. Rákattintottam az egyik alkotásodra, és amikor szembetaláltam magam vele, akkor a címsorra tekintek, és kimásolom, amit ott látok. És akkor a vágólapodra helyezted az alkotás linkjét :)

Nos Mice a segítségedet kérem.Van több rajzom /maszatom/ ami nem jól lett lefényképezve és ront a vizuális értéken....Ezt már többen szóvá tették,de ezen csak úgy tudok segíteni,hogy ami még a falamon van,azt újra lefényképezem és újra felteszem...! Mert ezt másképpen nem lehet javítani,ellentétben egy írással...
Tehát nem etikátlan...?
Várom válaszod,üdvözlettel,Károly(Rézi)

Egyáltalán nem etikátlan, ha ugyanazt a rajzot fotózod le és teszed fel az előző helyett.
Viszont érdemes a szerkesztés fület használnod és ott feltöltened újra, ha nem szeretnéd, hogy a hozzászólások elvesszenek.
Üdv: Mice

Köszönöm a válaszod,kimerítő volt,így fogok tenni!
Üdv:Károly(Rézi)

Petrozsényi Nagy Pál képe

Feltettem egy kérdést. Miért hallgat az illetékes a válasszal? Lehet, hogy ez magától értetődő, de én - új tag lévén - tényleg őszintén nem értem.

Kedves Pál, noha magam is kíváncsi lennék azokra a hozzászólásokra (remélem csupa vidámságot fog nekem okozni :) ), a "felelősek" elég elfoglaltak. Ezért nem szabad haragra gerjedni, türelmesen kell várni, addig esetleg üljünk le teázni :)
Vagy esetleg, maradok tisztelettel: SzabadnakSzületett :)

Részben illetékes vagyok a feltett kérdést illetően.
Ami engem illet, hallgatásom oka egyszerűen jelenlétem hiánya volt, és majdnem biztosra mondhatom, hogy a többi illetékes is hasonló okokból mulasztotta el a válaszadást.
Ezúton kérek szíves elnézést.

Petrozsényi Nagy Pál képe

Samantha egyik pársoros írásáról van szó, amihez szabadnak született és molnár péter is hozzászólt. Talán érdeklődj náluk is, elsősorban pedig Samanthánál. Hogy kitöröltök valamit, oké, legyen, de ezt illene meg is indokolni valamivel, hogy ne legyen sértődés belőle. Én mindenesetre így tennék. Elnézést a megjegyzésért, de ha itt ez a szokás, az ember sohasem tudhatja, mikor törlik a szövegét, aminek csakis az lehet a következménye, hogy máskor nem szól semmihez, mi több, kiiratkozik a portálról.

Nem, itt sem az a szokás, hogy csak úgy kitörlik valakinek a hozzászólását. Ha ez így történt, az szemben áll az oldal elveivel. Mindenesetre azt is szeretném jelezni, hogy valamit kitörölni nem tud "csak úgy" egy tag, ahhoz kellenek a szükséges lehetőségek/jogok.
Az, hogy "Samantha egyik pársoros írásáról van szó", ugyan közelebb visz engem az ügy "helyéhez", de ha számomra is nyomtalanul eltűnt a kommentár, akkor a hűlt helyét nem fogom tudni megtalálni.
Lehetséges, hogy konfliktusod volt az alkotóval és ő emiatt eszközölte volna valahogyan a törlést?
(ilyen már volt)

Petrozsényi Nagy Pál képe

Nemcsak a hozzászólások törlődtek, hanem Samantha pár soros írása is. Feltételezem, hogy a kritikám hatására, melyet szabadnakszuletett is csak egyszerű blognak, nem műalkotásnak minősített. (Csodálkozom, hogy ő nem emlékszik rá.) Most már mindegy, ha a törlés itt nem szokás, azt örömmel veszem tudomásul. Ennek ellenére előfordult. Remélem, utoljára vagy legalább is indokkal fordulhat elő ezentúl, ergo felejtsük el az egészet. Egyébként köszönöm, hogy ilyen pozitíven reagáltál a problémára.

Üdv Pál. Így már emlékszem. Dehát Samanthának nem csak egy alkotását véleményeztem. Emlékszem a kritikámra, a tiédre ugyan nem. Én is láttam, hogy eltűnt az alkotás. Én ezt azzal magyaráztam, hogy Samantha törölte le. Talán őt kéne erről megkérdezni. Samantha műve alatti hozzászólásoknál sokkalta rosszabb hangvételű hszek is születtek már, a vezetőink (Lásd ÁS, FüleS , Mice) mégsem törölték ki egyiket sem. Ahogy FüleS is írta, az alkotás, vagy hozzászólás akkor tűnik el, ha a szerző úgy akarja, vagy az oldallal hiba történt, vagy maga a felhasználó törölteti magát a portálról. Egyéb körülmények között nem hiszem :)

Értem.
Akkor valószínűleg ezek miatt a kritikák miatt tűnt el az írás.
Ez "csak" azért probléma, mert a kritikával az ember gyakran többet dolgozik, mint a művel az alkotó, és a véleményezésekből lehet igazán visszaigazolást kapni egy feltett tartalomról.
Én hasonló esetben azt tenném, hogy többé tudatosan nem írnék véleményt a kedves alkotó műveihez, tudván, hogy vannak akik megbecsülik az őszinteséget, a gondosan kidolgozott hozzászólásokat. Ők jobban megérdemlik a figyelmet, szerintem.

Ismét köszöntlek Szabadnak Született!
Örülök, hogy nem zárkózol el a problémák elől, mi több, köszönöm :)

Petrozsényi Nagy Pál képe

Általánosságban igazad van, de míg erre magam is rájövök, adott esetben nekem is meg kell fizetnem a tanulópénzt.

Azt megjegyezném, hogy én nem töröltem ki semmilyen hozzászólást Samanthánál.

Petrozsényi Nagy Pál képe

Bocsánat, csak a miheztartás végett. Félórával ezelőtt volt két hozzászólásom szabadnak szuletett hozzászólása kapcsán, mely pár percig élt, aztán eltűnt a Görbe Körből. Szabad megkérdeznem, miért, vagy tévedtem, valahol mégis megtalálható? Netalán a véleményem nem tetszett, ugyanis ebben az esetben nem sok értelmét látom itteni tevékenységemnek sem, következésképp ki is lépek azonnal. Tisztelettel P. N. P.

Sajnos nem tudom, hogy mi lehet az oka a fenti problémának.
Az említett hozzászólásokhoz sajnos nem volt szerencsém, és nem tudom azt sem megállapítani, hogy merre lehet, milyen fórumon ez a két elveszett hozzászólás, vagy Szabadnakszületett hozzászólása.
Kérek szépen egy kis útbaigazítást, és utána nézek a problémának.

Petrozsényi Nagy Pál képe

Köszönöm. Egyébként megtalálható-e ez az útmutatás valahol? Ugyanis én eddig többnyire bejelentkezés nélkül léptem be, és ott nem szerepel a böngészés alatt a Vers/Próza szó. Ha elolvasom az útmutatót, biztosan nem tévedek. A köv. lépés már csak a műfaj megjelölése lenne, de, remélem, idővel erre is sor kerül.

Petrozsényi Nagy Pál képe

Volna egy szerény kérésem. Nem lehetne az Írás szót egy kicsit részletezni? Tudom, sok szerkesztő nem igen erős műfaji kérdésekben, ezért azt sem tünteti fel a az írásoknál, hogy az, mondjuk: haiku, szonett, sci-fi, novella, bohózat stb. De én megelégednék azzal is, ha tudom, prózát vagy verset rejt a közölt cím. Ez sok portálon így van, sok portálon nem, de én azt hiszem, ezzel csak tökéletesedne a Görbe Kör. Én, személy szerint azért szorgalmazom, mert elfoglaltságomra való tekintettel elég kevés időm van az olvasáshoz, verset meg pláne ritkán olvasok, és bizony rámegy egy kis időm, amíg sorba véve a műveteket, kibogozom, próza-e vagy sem az a bizonyos alkotás. Gondolom, ezzel még vagyunk így jó páran, ha nem is azonos okokból kifolyólag. Ha viszont nem, azaz a többséget ez nem zavarja, akkor bocsánat, tekintsétek tárgytalannak a kérésem.

Kovács Sándor képe

Ha a bal felső/oldalsó menü Böngészés pontjára kattintasz, akkor ott tudsz szelektálni.

Profil
Beküldés
Böngészés Katt...
Galéria
Jelentkezések
Kilépés

Profil
Beküldés
Böngészés
Vers
Próza Katt...
Kép
Társalgó
Hír
Galéria
Jelentkezések
Kilépés

Valaki ígért középre igazítási lehetőséget...őő azt hiszem MICE volt, mikor lesz? :-)

Le vagyok maradva mindennel, de tényleg lesz ilyen. Hamarosan... :)

Kedves Mice.

Nekem csak annyi észrevételem volna, hogy kb. 1 hete lejárt a beszavazásom, a beküldés funkció viszont nem igazán működik :)
Amennyiben most valami technikai hibáról van szó, elnézést.
Remélem sikerül valahogy megoldani a dolgot :)
üdvözlettel E.P.

Kovács Sándor képe

Szerintem elemet kell cserélni Mice-ban... :)

Elemcsere megtörtént, pörgök is, mint egy Duracell nyuszi.
(másképp: visszatértem a nagyszerű Művészetek Völgyéből ;))

magam se tudom mi a helyzet :)

Kedves Mice!
A bemutatkozásnál ki van írva, hogy automatikus, hogy link legyen, ha felteszünk pl. egy weboldal címet, vagy levelező címet, és nem tudom, az én weboldalam címe miért nem alakult át? A szóközt kihagytam.
Ha mégsem automatikus, akkor csak azt szeretném tudni, hogy mit tegyek, mit írjak, hogy látsszon?
Köszönöm, ha bárki válaszol! Ági

Ági, nem szoktak kétszer szólni, kétszer szólni, de ott fentebb neked válaszoltam, válaszoltam..

Bocsánat, de először nálam nem látszott!
Köszönöm a választ, és próbálkozom! :)) Ági

Most itt tartok, már nem tudom, miért nem jó mégsem?
andromeda

Ígérem, nem írok többet, de a profiloldalamon nem működik. :( Sajnálom!

A profiloldalakon egyelőre még tényleg nem működik, de már dolgozom a problémán. :)

Pedig itt kifogástalanul működik :( Akkor nem értem :(

Ha már más jelezte, akkor elnézést, de nem értem, miért jelenik meg más hozzászólásánál a válaszom,
nem ott, akinek szánom?
A másik kérdésem, hogy hogyan lehetne linket csinálni a jelentkezésemkor beírt webcímemből?
Az van odaírva, hogy automatikus. Hát nem az. Mit kellene odaírnom?
Olyan szinten kérnék választ, hogy szinte semmilyen kifejezést nem ismerek a gépen!
Szóval, ha lehetne szájbarágósan! És nagyon köszönöm! Ági

Ott jelenik meg. pont az alatt, kicsit bentebb, csak ha más is válaszol, akkor persze az alatt fogsz megjelenni.
Van itt a hozzászólós kis doboz alatt egy ilyen kék szöveg, hogy "Bővebb információk a szövegformátumokról" aholis egy táblázatban megtalálhatod, hogy hogyan ell linket beszúrni, de én is megpróbálom itt leírni, hátha úgy lesz érthetőbb.
Tehát: Görbe Kör ezt így csináltam : (<) a href= idézőjelben a kívánt link idézőjelbezárva> Ideírod, hogy milyen szöveg jelenjen meg és (<)/a(>) A zárójeleket természetesen hagyd el, de csak így tudtam megoldani, hogy lásd. Remélem megoldod. :) Sok sikert :)

Kovács Sándor képe

A Zenegépben tapasztalom de más linkeknél is úgy lehet, hogy nem új oldalt nyit meg a link, hanem a Gör helyén... pedig olvasgatás közben jó lenne azokat a zenéket hallgatni, amiket a tagok ajánlanak.

Hamarosan megcsinálom, hogy minden a Görön kívülre mutató hivatkozás új lapot nyisson. :)

Jobb katt a linken: megnyitás új lapon... tádááámmm =) Olvasol és egy új oldalon már tölti is a zenebonát :)

Hogyan tudnék dőlt betűvel írni?

Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy törlés gomb miért nincs? Meg még azt szeretném javasolni, hogy pl egy - egy társalgó témánál az előzményeket lehetne törölni, mert mire végiglapozom a kezem rágörcsöl az egérre...

Hali!
"Törlés" gomb van, csak nem mindenkinek. Alapvetően az ember nem azért ír, hogy töröljön :)
Egyébként ha mindenki tudna törölni, akkor később bárki mondhatná, hogy ezt írt, vagy éppen azt, semmiben nem lehetne hinni, mert minden eltüntethető lenne. Volt már máshol ezzel probléma. Ha valamit töröltetni szeretnél, azt jelezd Micenak, Ásítónak, vagy akár nekem, és teszünk róla.
Az írás felelősség, bárhol, bármilyen írás.
A társalgóba sem azért írnak az emberek, hogy azt el kelljen tüntetni. Mi volna az oda begépelt mókás, vagy épp alkalomszerű stb. versekkel, amik egyébként értéket képviselnek? Azért tűnjenek el, amiért lapozni kell? A kedélyes társalgás is érték. Nem tüntethetünk el akármit. :)

szia:) nem, nem azért gondoltam a törlés gombra, hogy eltüntessek és utána hazudozzak, nem ingem, ezt inkább nem is veszem magamra, úgy teszek, mintha nem is nekem írtad volna. csupán azért vetettem fel, mert egy - egy hsz-nál visszanézve megláttam, hogy nyelvtanilag helytelen dolgot hoztam létre:P Na, mindegy. A kedélyes társaság is érték, igen épp azért vagyok itt, mert szeretem a társaságot, (a muffinjaimat is majdnem odaégettem:P mert belógtam a gép elé a konyhából).Én a már megválaszolt problémákat tartom fölöslegesnek.

Nem azért írtam, mert bárkinek inge lenne, hanem csak mert ezek az okok, amik miatt nincsen törlés :)
Ha csak annyit írnék, hogy "direkt nincs...", azzal nem lennél kisegítve, gondoltam így érthetőbb. Ennyi az ok, amiért írtam. Nincs baj... szerintem.

Rendben, értelek:)

Kedves Mice!

Az lenne a kérdésem, hogy a verseimet hogyan tudnám középre igazítani, ugyanis lenne pár képversem is:-)

Ha a versed be van már igazítva (mondjuk space-ekkel), akkor csak a <code> tagek közé kell tenni. Egyébként hamarosan lesz „rendes” középre igazítás is. :)

Mandragóra képe

Lylyana Bell vizuális jelentkezésének (Égboltrajongó:) ) támogatottsága 75%-os. Mégis azt írtad, hogy nem érte el a kellő támogatottságot. Úgy tudtam, hogy a 75% a minimum. Csak figyelmetlenség volt vagy én tudom rosszul?

Utólag szavaztak rá és úgy jött ki a 75%. Ilyen egyszerű. :)

Mandragóra képe

Köszönöm, bár számomra nem volt ilyen egyszerű. : ) Mert azt gondoltam, hogy mivel hozzászólni sem lehet utólag, ezért szavazni sem.
Bocsánat, hogy ennyit értetlenkedek!

Köszönöm,hogy valaki felfigyelt rá! :)