Felolvasóest - meghívó

Altertunder képe

Szervusztok!

Sajnálom, hogy így eltűntem (megint). Gondoltam, mielőtt visszamegyek dolgozni, gyorsan szerzek még egy diplomát. Írásművészet szakra jelentkeztem, már csak a vizsgák, meg a szakdolgozat védés van hátra.
Egy kultúrmisszionárius kedves ismerősöm eljött egy januári lapszám bemutatóra, amin én is felolvastam, nagyon lelkes lett, látva a sok kezdő tehetséget, akik pénz és/vagy kapcsolat híján csak nagyon kevés megjelenési lehetőséghez jutnak.

Úgyhogy szervezett nekünk egy felolvasóestet, amire szeretettel meghívlak most benneteket is!

Időpont: 2017.06.11., 17:30
Helyszín: Rengeteg RomKafé (1094 Bp. Tűzoltó u. 22.)

8 felolvasó lesz: Aradi Gizella, Gaál-Nyeste Kata, Herpai Blanka, Kiss Csaba, Persányi Norina, Somogyi Feri, Vidéki Bianka és jómagam.

Ha eljönnétek, kérlek jelezzétek a részvételi szándékot (helyfoglalás) a winyetu82@gmail.com e-mail címen. Támogatásképpen (és a hely bérleti díjának kiváltása fejében) vendégenként 500 Ft, teljes egészében lefogyasztható kupon megváltását találtuk ki.
Ha küldtök e-mail címet, szívesen elküldöm a gyönyörű meghívónkat is (sajnos ide nem tudok képet csatolni).

Kontakt:
Pocsai Imre (szervező)
winyetu82@gmail.com

Gyertek!

35 egyedi megtekintés

Új hozzászólás

Kár hogy csak mos láttam, így jár aki ritkán görözik, (suttogva) Gondolom jó volt, és a lapszám is érdekelne. Habár minálunk másfajta lapok vannak gondolom még megkapható valahol :)

Ez az te :D

Üdvözlégy,
Milán

Ó, igen, nagyon jól sikerült, az 50 regisztrált vendégből 40 el is jött, jó hangulatú este volt, nagyon élveztem.
Az a bizonyos lapszám a Szőrös Kő januári száma volt, itt online is el lehet olvasni a szövegem:

http://szorosko.eu/2017/01/kis-m...

Időközben megjelentem a Csillagszálló aktuális számában is, illetve két antológiába is beválogatták egy-egy írásomat. Elkezdtem dolgozni egy remek fotóssal, aki archaikus technikával készült fotósorozatához kérte, hogy írjak szabad asszociációk alapján szövegeket. Áfra Jánosnak annyira tetszettek az elsők, hogy hármat meg is küldött a kulter.hu-nak, az is hamarosan nézhető/olvasható lesz. :)

Szuper! Gratulálok! :)
Öröm ilyen jó híreket hallani :)
A Kulter jó, és Áfra János is jó(fej) :D majd jelezd, ha nézhető/olvasható lesz a következő!

Elolvastam az írásodat, jó frappáns :)
Ha megengedsz egy kis kritizálást, szeretném megemlíteni, hogy az "eme ominózus" szókapcsolat szerintem nem illik egy ilyen jó szövegbe, nagyon modoros. Esetleg "az ominózus", de az "eme" szócskát én kitörölném a világmindenségből, ha tehetném :D na jó, nem törölném ki teljesen, de csak nagyon-nagyon korlátozottan hozzáférhetővé tenném :D ezenkívül a "Digitális díszletek között élünk egy hazug életet." mondatnál kivet magából a szöveg, egyrészt elcsépelt, másrészt úgy érzem, túl van magyarázva.

Tovább megyek, el tudnám képzelni ezt az egész monológot egy személy szájába adva, valamilyen szituációba helyezve, de ez már csak fantáziálgatás :)

Remélem, nem baj, hogy elmondtam a véleményemet, azért bátorkodtam, mert tudom, hogy jól szoktad fogadni a kritikát. Nagyon örülök a megjelenéseidnek, és így tovább! :)

Üdv: Brigi

Szia Brigi!

Köszönöm!
A modorosság abszolút szándékos ott, művi jelentőséget kívántam adni a dolognak a túlírtsággal.
A másik rész nem tudom, mennyire közhely. Talán annak, aki ezzel tisztában van, az lehet. A szöveg esszének készült, tehát valahova ki kellett lyukadni a végén. A tézisek sokszor közhelyesek.

Értem. Nekem ott nem jött át a szándékosság, lehet, hogy másnak igen.
Ha valami közhelyesnek tűnik, arról nehéz vitatkozni, de én jobb szeretem kerülni.

hű ha, az igen, nagy gratula neked, utána jöhetnek a többi folyóiratok-irodalmi lapok is. Habár én inkább az erdélyi irodalmi cuccokat ismerem, a kulterről még én is jókat hallottam : D

A szöveget is elolvasom :)

Szia, neked privátban vagy a megadott címre küldjünk e-mail címet? Utóbbi esetben látszik is, honnan, ill. hová ... :)

Szia!
Ha jössz, csak írd meg a megadott címre hogy hány fővel. Én csak a meghívóval tudnálak tovább "csalogatni". :)

Szia! :)
Örülök, és szívesen elmennék, de egyelőre nem tudok ígérni semmit, mivel vizsgaidőszak és pénzhiány van, én meg Győrben élek. De előre is sok sikert és minden jót! :)

Köszönöm szépen!