Lócsólóvers-hejett

Artur képe

Artur..kösz-hasznú. Szolgáltató BT.

Tevékenységi.kör:Áskálodás,kerités.locsolás…

T.c

Kedves barátom(..nőm),üzletfelem (leendö..volt…na menja,,) ellenségem.. a nem kivánt törlendő !

Cégem hiánypótló szolgáltatásban erős. (Ha valamiben nincs hiány megteremtem.) Ma az –ünnep alkalmából engedd meg hogy promóciós (emóciós) csomagot adjak át neked . Csak ma, csak neked-exkluzíve-Az eljárás cégem szabadalma minden további terjesztése következményeket von maga után.(Na…)Az eljárást személyesen is kipróbáltam .Megbízhatóan működik.

Konyhai eszközeiden nagy mennyiségű baktérium halmozódik fel.Régóta bosszantó és megoldatlan probléma elé állítva téged.Most átadok neked egy forradalmian új tisztítási eljárást amely garantáltan eltávolítja ezen baktériumok java részét…Felkészültél?....Indul az űrkorszak.( az eljárás alapját a NASA laboratóriumaiban dolgozták ki).Megtanulása egy merő kanálon a legpraktikusabb.Tanulékonyabbak rövid időn belül kanállal sőt mokkás kanállal is képesek alkalmazni.

Nyisd ki a meleg víz csapot!Ragadd meg a merőkanalat a fogantyú tövénél! Ellenőrizd a víz hőfokát a könyököddel (ne legyen se meleg se hideg!) közepesnél erősebb sugarat állíts be.Tartsd az m.kanalat a vízsugár alá .Forgasd lassan és közben közelítsd a kifolyási ponthoz .Ha elérted a kívánt eredményt (úgy gondolod ,hogy most már kb elég tiszta) akkor tedd vissza az m.kanalat a helyére .(Persze hogy meg kell törölni !Mindent én mondjak?)Ha teccett akkor a fürdőszobában át öltözhetsz esetleg a zuhany alatt folytathatod a
LOCSOLKOZÓDÁST
(Ha már ott vagy szappanozd is be magad.Ezt is nekem kell mondanom?Légy már kreatív!)

Locsolási promóciónk- csak neked- csak ma ingyenes!
Apróbb ajándékokat - csak és kizárólag a köszhaszon miatt-elfogadunk .Ezek begyűjtésében segítségemre van rokkant nyugdíjas kollégám- Vitya barátom- (szegény a háborúban Afganisztánban elveszítette a humorérzékét de a gépityuja még megvan !)Bánj vele türelmesen (csak semmi hirtelen mozdulat!) Tojással-csak párban és eredeti bőrtokban- próbálkozzál. A Vitya segít a leszedésében.Pénzt ne adjál -csak ha nincs otthon megfelelő emlék és ajándéktárgyad pl.bankkártya.-(ne fáradjál vele a Vitya pontosan tudja mi a megfelelő. Pl .apró kövek..befoglalva ,tört arany, ha kell összetöri –azt is bármit-ezüstnemű készletben,perzsa (macska nem jó),képek-lehetőleg festve (nem rólad),kivéve ha te vagy a bankjegyre nyomva –ez eseteben bocsánat felség már itt sem vagyunk …kitalálunk..köszönjük!)

Ja..és ne felejtsd el az adód egy százalékát jövőre….elküldeni az adóhivatalnak…a többit viszont nekünk .A bankszámla számot a Vitya –ha kéred- szívesen felírja a falra (a véreddel), hogy ne felejtsd el.Ha mégis… akkor promócióban jövőre a kerítést kapod.(Vitya kerít neked valakit aki ült már kerítésért)..az hogy az áskálódás mit takar .. ne is kérdezd meg.Nem szeretek róla beszélni.Olyan szomorú és te még túl fiatal vagy ehhez.

Hát ..Vidám ,Boldog ,Áldott Húsvéti Ünnepeket Kivánok! Csak Neked!Ne feljesd el a közmondást ! Kétszer ad aki nem gyorsan ad! Ja.. és a kanálmosást ajándékba kaptad bármikor alkalmazhatod csak elött ellenörizd a víz höfokát! Nem akarlak elvesziteni….se én se a Vitya..ö is örül csak nem tudja kifejezni jól…szegény (hogy a szegény kire vonatkozik azon gondolkodjál el)

KÉZCSÓK ARTUR

61 egyedi megtekintés

Új hozzászólás

Köszönöm Ági!
Mivel nem tudom meglocsolni a hölgyeket neten keresztül
szerettem volna legalább megnevettetni kicsit.
Örülök ha kicsit sikerült :)
Boldog Ünnepet!
Artur

Nálunk még van egy kis húsvéti hangulat, de nem olyan, mint amit leírtál Artur.
A család egyre ,,fogy" sajnos. Csak ez változott. Egyre többen hiányoznak.
Az írásod nagyon tetszett, Jól jött egy kis humor! :)
Üdvözletem; Ági

Kedves Milán!
Elgondolkozok néha .. milyen jó nekem mert emlékezhetek a régi
Húsvéti meg Karácsonyi ünnepekre. Sokkal szegényebbek voltunk,
mégis micsoda pompa és gazdagság lengte be ezeket a napokat.
és milyen szép csillogó fényben ragyogott a jövő
-ez a törpe jelen ahol a kis pöfeteg törpék talmi kis gennyes
Húsvétját és Karácsonyát szolgáljuk vérrel verejtékkel.-
Szebb ünnepeket- szeretettel teli -ünnepeket kívánok neked és minden
jó szándékú embernek.
Artur

Szomorú de így van, hát sokat nevettem miközben legbelül sírtam, most lehet hogy csak azért mert ez
annyira reálisan tükrözi az ünnepi marketing stratégiáit, úgy értem ma már nem az ünnep a család az együttlét fontos, hanem ki milyen ajándékot vesz a másiknak és leárazott üzleteikben ideális ajándékaink közepedte megfeledkezünk igazi értékein mivoltáról.
Hátha visszapörög az idő és talán nem kell elmenni az idők elejére, meg talán rájövünk azokra a fontos dolgokra amit nem lehet pénzel megvásárolni.

Elgondolkoztató, iróniával és humorral fűszerezett alkotás kedves Artur.
Talán ez lenne az írói feladat, hogy rázza kicsit meg és ébressze már föl végre az embert, persze a bestsellereket leszámítva:P
Maradok tisztelettel.

Boldog hús-vétkes ünnepeket

Milán:)