Szabadság

Taraa képe

Kérésre illetve mert számomra is az egyik legkedvesebb élőlények :)

117 egyedi megtekintés
1 tag jelölte kedvencnek

Új hozzászólás

lehetne Indie János házifarkasa. Olyan mintha beszélgetna a falkával :)
Egész jó, az árnyak lehetnének kicsit erősebbek, de hát annyira én sem értek a laprafirkákhoz (kivétel ha betükkel történik amaz) :P

Tehetséges vagy, és lelkes, tanulj profiktól, mesterektől! És ne használj kőrvonalat, hisz a valóság sem használ. Nem a fotorealitás a lényeg, hanem megcsípni a valóság egy szösszenetét, megmutatva a nézőnek, hogy az az eredeti műalkotás, mit elfelejtett észrevenni! Tehát nem a kézügyesség a fő eszközöd, hanem a látás!

Szép estét mindenkinek!
Először is elnézést a kései reagálásért, de most jutottam gép közelébe. :)
Köszönöm a pozitív véleményeket, sajnos nem nagyon merek erős árnyékolást használni, mert félek, hogy túl sötét és elmosódott lesz az egész, de ígérem legközelebb próbálkozom. :) Az a helyzet, hogy fényképről lett másolva és a kidolgozottsága - vagy annak hiánya - a fény rávetüléséből adódik, ugyanis a képen a mellső lábak vakítóan fehérnek látszanak. :(

Kedves DnB! Olvasva hozzászólását még mindig nem bírom eldönteni, hogy ez most pozitív avagy negatív - egyiket sem bánom - mert hol féregként, hol agyonvert farkasként - bár Toldi is toportyánt vert agyon - emleget, holott ez láthatólag egy farkas. A toportány / nádi farkas / aranysakál pofája kevésbé markáns, végtagjai sokkal vékonyabbak és rókaszerű a pofája, színezete is teljesen eltér a szürke farkasétól - megjegyezve még, hogy a képen feltételezhetőleg egy amerikai vörös farkas látható. :) Mindazonáltal köszönöm hozzászólását és a szívét :D
További szép estét kívánok mindenkinek! Remélem, hogy a közeljövőben tudok valami legalább ilyen színvonalút alkotni, ha nem jobbat! :))

Mivel ez egy műhely, itt lehet a fotóra hivatkozni, de nem érdemes megállni a teljes lemásolásnál, érdemes megtanulni belevinni a fantáziát, ha "hiányos" a fotó, akkor más fotókon esetleg megnézni, hogy hogyan kell kinéznie a hiányzó résznek, stb.

Pozitívan értékeltem a munkádat, egyértelműen.

Kedves Taraa!

Jó kiállású toportyán férget hoztál.:)
Érdekes, hogy Brigi (red) és Farkas épp ellenkezőleg véleményezik a mellső lábak kidolgozottságát. Szerintem jók. Gratulálok. A szívemet adtam érte. A jelentkezésednél is van egy farkas a hozzászólásaid közt. Tán az utolsó link. Az meg olyan, mintha Toldi verte volna agyon. Ez jutott eszembe, mikor láttam.

Üdv(itt)özlettel
DnB

Nem tudom, én úgy látom, mintha a mellső lábak egy kicsit kevésbé lennének kidolgozva. Szerintem is jót tenne a képnek egy erőteljesebb árnyékolás, de így is gratulálok hozzá, nagyon szép:)

No nemhiába adtam a voksomat...., haha. Nagyszerű ez a farkas, jó a kidolgozás, de ha erőteljesebben használnád az árnyékolást, még plasztikusabb lenne...!
Szív-esen nézegettem.
Üdv. Rézi

Kedves Taraa ! :)

Nagyon tetszik az alkotásod.
Különösen kiemelném a mellső lábak és a bunda kidolgozását. Ezek minden kis apró részlete tökéletes.

Farkas :)