Moris a Francia Bulldog

Suttogó Rézi képe

A festményt fénykép alapján, a megrendelő kérésére sajnos az eredeti háttérrel kellett megjeleníteni.
Akril-ecset, festőtábla.
M : 39 x 25 cm.

194 egyedi megtekintés
3 tag jelölte kedvencnek

Új hozzászólás

Tudom, hogy véleményem mit sem ér, de nekem ez nagyon tetszik! :)))))))

Már hogy mondhatsz-írhatsz ilyet ? A vélemény az vélemény, legyen az jó, vagy rossz.., számít. Lényegében talán túlnyomótöbbségben vannak az állat ábrázolásaim, bár ez nem magamtól készítettem, hanem megrendelésre, s nekem is tetszik. Jövőre ötödikes lesz az unokám, kutyát kér, de a kikötésem, hosszú szőrű nem lehet, és a bizonyítványában 2 négyesnél nem lehet több...Francia bulldogot akar.
Köszönöm a fáradságot, hogy kifejtetted a véleményed.
Üdv. Rézi

Ezzel kapcsolatban szerintem, hogy túl vagyok a középiskolán és általános iskolán, nem jó erőltetni annyira a tanulást. Attól még, hogy valakinek kitűnő, jeles a bizonyítványa nem jósolható előre semmi. Kevésbé jó tanulmányi eredményekkel is lehet valaki sikeres és talpraesett. Engem mindig stresszeltek a tanulással, nem is érzem magam most sikeresnek.

:( Kicsit el is szomorodtam most.

Üdv: Panka

Teljesen igazad van, csak a bibi, hogy félévenként Ő, már az unokám jelöli ki az utat magának, akit nem mellesleg mi nevelünk. Tehát elég nehéz a helyzetünk, hisz az egyik felünk a nagyszülő, a másik a szülő...szerepét kell, hogy betöltse, az egyik talán engedne, de a másik énem viszont racionálisabb, tehát ha azt mondja, hogy félévben ezeket akarja elérni, akkor igen is figyelmeztetni kel..
Üdv. Rézi
Ja most egy másik Francia bulldogot festek megrendelésre...