Megjelent

Pekk@ képe

A legújabb könyvem a Publio kiadásában megjelent. Ahogy írtam a társalgóban, egy kellemes beszélgetésre, egy kávéra és üdítőre bárki eljöhet. Pesten, egy közeli időpontban (természetesen, megbeszélt, a többség számára alkalmas napon), akár egy felolvasó-est is kikerekedhet belőle. Csak rajtunk - Rajtatok múlik!

Barátsággal:

Pekk@

P.S.: természetesen a könyvet, amit a találkozón önköltségen tudok adni, aki nem tud eljönni, az ezeken a helyeken megrendelheti, lásd!

A szerzőtől, pekkavarka@gmail.com e-mail címen!

Illetve az alábbi helyeken:

http://publioboox.com/hu_HU/hej-...

https://play.google.com/store/bo...

http://bookline.hu/product/home....

http://www.libri.hu/konyv/peter_...

94 egyedi megtekintés
1 tag jelölte kedvencnek

Új hozzászólás

Nagyszerü, gratulálok Pekka:D
A felolvasóestre szivesen elmennék ha összegyülnénk páran.
Csak egy dátum kell még és pár ember:)

Köszönöm! Szívesen látlak és ha már ketten leszünk az már elég jó, ha hárman az röpgyűlés, ha négyen akkor már író-olvasó találkozó... :)
A dátumra lehet ajánlatot tenni; a létszámra meg fogadni! :-)

Vagy csak egy jót beszélgetni...

:)))
Helyes, nem is igazán számít hogy hányan vagyunk, a hangulat a lényeg.
Nekem mondjuk ünnepek után lenne jobb de alkalmazkodni tudok ha mások is jelentkeznek s egy közös időpontban megegyezünk.
Vox populi

Aki most szombaton, 9-én délután 4 órakor eljön a Piroska vendéglőbe, dedikált példányhoz tud jutni.

Mindenkit szeretettel várok!

Látom, nem lehet kézbe venni (e-könyv). Kár! Te illusztráltad?

De kézbe lehet venni, van kiadott hagyományos papír alapú is. Az illusztrációk, (az összes) az én munkám. A banya rajzom több mint huszonöt éve készült. A vers csak jó tíz éve. A mesék felnőtteknek készült. A cím ennek a versnek a soraiból készült.

Kedves Pekk@!

Mindenképp csak gratulálni tudok, ám látva a címlapot, s azon a címet, rögtön megfogalmazódott bennem egy kérdés. Ezek a mesék felnőtteknek szólnak, vagy gyerekeknek? Esetleg mindenkinek? Ja és a cím. Meg kéne magyarázd nekem. Bocs! Annyira tudtam belőle asszociálni, hogy olyasmi, mint a gimbelem-gombolom. De csak félig-meddig. Aztán a Görbe Kör görbéje is benne van ékezet nélkül, ahogy itt is:
http://gorbekor.hu
Görbe kör, Görbe lom. Hát, nem tudom. Ha gyerekeknek szól(na), akkor nem lehet problémás a cím esetleges érthetelensége, meg nem értése? Mert hogy én nem értem, az mindegy. Majd megértem, ha elmondod.
Végül is ha a kiadó rábólintott, akkor lehet, hogy jó (kereskedelmi szempontból), elvégre ott nálam hozzáértőbb embereknek kell lenniük.
Még egyszer elnézést kérek, hogy akadékoskodok. De úgy vagyok vele, hogy ha valamit nem tudok, nem értek, akkor kérdezek.

Üdvözlettel
DnB - Robi

Igen ezek felnőttmesék. A könyv fülszövegéből ez rögtön kiderül... A Görbekör még sehol sem volt, amikor ezt a verset írtam, szóval ahhoz semmi köze. Nem nagyon kellet eddig a címet magyarázni, a banyás versből van.

Üdvözöl: Pekka

Kedves Pekk@!
HAJRÁ!!!

Itt is gratulálok szeretettel! És nagyon kíváncsi vagyok a könyvedre:)
A Gumiszobában kb ugyanazt írtam mint Milán csak más szavakkal: "Nekem mondjuk ünnepek után lenne jobb de alkalmazkodni tudok ha mások is jelentkeznek s egy közös időpontban megegyezünk."