Egyedül a Démonjaimmal

KónyaMelinda képe

Egyedül a Démonjaimmal
2010. olaj farost

Köszönöm mindenkinek a véleményeket ,kritikát öröm volt végig olvasni és köszönöm, hogy továbbjuttattatok :)

39 egyedi megtekintés
15 tag jelölte kedvencnek

Új hozzászólás

Érdekes, gazdag és furcsa lelkivilágod van. Tehetséges vagy ez nem vitás, tetszik amit csinálsz, bár én mint már említettem pozitív beállítottságú vagyok, mégis megfognak a képeid, ez is az életünk része. Gondolom nem félsz a démonjaidtól, akiktől az ihletet kapod. Egyébként nyugodtan alszol?
:-)))

Köszönöm a hozzászólásod! Így is lehetek pozitív gondolkodású. Igen,nyugodtan alszom :)

Lenyűgöző és egyben különös világot alkotsz! Mondanivaló, kifejező képi fogalmazás, összhangban állnak. Szeretem a tehetséges embereket, alkotásaikat csodálom!

Barátsággal: Pekk@

Köszönöm kedves Pekk@ :)

Látod, ez érdekes: ha te mondod, akkor (és lehet, hogy ez csöppet sem veszélytelen!) elhiszem.
Az emberi test sérülékenységével kapcsolatban pedig mindig az jut eszembe, hogy mennyire fájt a műtét után a hasam, mennyire fájt a szülés - pedig ezek életmentő illetve életet adó helyzetek voltak. És hogy fáj a képem, ha fogkezelés után múlóban van az érzéstelenítő hatása! És milyen kellemetlen még az is, ha megszakadozik a bőr a körömágy körül. És Édesapám jut eszembe...amikor otthon érte a vég, hosszas betegség után, mely kapcsán ápolhattam őt; és eszembe jut a megtört tekintete, amikor felfedeztem a halottas ágyán fektében, hogy vége van. Ez jut eszembe a fájdalomról. Ezért nem néztem horrort sem, mint azt hiszem említettem is neked, és igazán kíváncsivá teszel, mi az indíttatás, hogy ilyen mérhetetlen testil-lelki kín fogalmazódik meg a képeiden!

Megkönnyebülés a negatívumokat kiadni magamból ily módon,és persze öröm, ha jól sikerül az alkotás. Mindjárt 2 légy egy csapásra :)
Igaz ezek összefüggenek, mert ha nem sikerül úgy ahogy elképzeltem, akkor nem érzem azt hogy kijöttek a problémák.
De ahány ember annyiféle gondolkodás.
Amiket leírtál fájdalmat és szenvedést, szintén olyan dolgok melyet később előfordul hogy nem hevertél ki, ezeket szintén alkotásba foglalhatod, nem feltétlenül kell konkrétum,de lehet már meg is tetted akár tudat alatt.
Ha horrorfilmekre gondolsz ,olyat én sem nézek, bár nekem az a véleméynem, hogy értelmetlen vérfröcsögés a legtöbb horrorfilm.A negatív dolgok gagyi megformálása.

Amennyit én tudok a világról, aszerint ezek elképesztően jó képek. Számomra annyira félelmetesek, hogy nem is merek sokat időzni egy-egy kép előtt. Soha életemben nem néztem meg például egyetlen egy horror filmet sem. Tudom, hogy az emberi test sebezhető, és kész. Itt persze nem erről van szó, természetesen lelki sebeink kivetülése. Az egyetlen, amit mertem nézni, az az ágyon hányós. Minden kép tökéletes. Soha a büdös életben nem merném kitenni őket a szobámban, mert rettentően szorongó vagyok. De megvenném. És azt mondom, meg kell nézni. Ez csupán látszólagos ellentmondás, inkább paradox helyzet. Például, mint a Schindler listája volt filmben. Végigbőgtem, meg kellett nézni, de soha többé. Vagy az A.I. volt, az is ilyen. És az, hogy Neked tetszenek a vackaim, aki profi vagy én meg egy autodidakta, az külön megtiszteltetés. Kimondhatatlanul irigyellek a bátorságodért.

Köszönöm szépen a véleményed! Igen ez érdekes, hogy nem tennéd ki, de megvennéd. Egyébként nem eladóak, tehát nem kell tartani attól, hogy egyszer a faladon látod :)
Legfeljebb reprodukcióként,mert olyat árulok belőlük.

Ne légy ilyen kishitű magaddal szemben. Szerintem nagyon is tehetséges vagy, ritkán írok véleményt és amit írok azt őszintén. Általában ahhoz írok ami tényleg tetszik és megfog,és ilyenek a Te képeid is.

Egyedi és felismerhető stílusod van. És jól csinálod nagyon, amit csinálsz.
Képeid figyelemfelkeltőek, van mondandójuk.
Jó vagy!

És íme, itt a cím is (megjegyzem nagyon találó), mindenki elégedett lehet. Továbbra is a kedvenceim közé tartozol, bár nehéz megmagyaráznom miért. Egyszerűen jót csinálsz jól. És ez a lényeg! :)

Ó, hát én ezért szavaztalak volna be, ha ugyan lehetőségem lett volna! Dali kedvelőként (de sokszor mondhatták már ezt...) és a víziók elszánt kergetőjeként is szívesen hagyok itt.. hát, egy szívet.

Üdv a Görön! :)
Sajnos a jelentkezésednél nem tudtam szavazni, de úgy fest nem is kellett, minden esetre olvastalak. :) Én abszolúte nem kedvelem, sőt nem is igazán értem ezt a stílust, de pl. ezt a képed is értem, átjön a lényeg. Nem csak elszállt fantázia, mondanivalója van, és még ha nem is kedvencem ez az irányzat, a maga stílusában nagyon profi vagy!
Szépen használod a színeket, és dinamikus is. Gratulálok! :)

Ha valaki nem szereti,de megérti már az is sokat jelent! Köszönöm :)

Gratulálok Melinda! Nagyon kedvelem a gondolati világot, képeket. Kifejezően jeleníted meg.

Köszönöm szépen! :)

Tehetséges vagy, és egyedi. Tetszik amit alkottál, olyan szürreális álom... számomra.
Ugye hozol még további csodákat? :)

Köszönöm szépen Vendula, örülök, hogy tetszik. Már hoztam is egyet :)

Kedves Melinda!
Te egy olyan egyedi irányzatot képviselsz a rajzaiddal, amelyek mint Pirella is mondta, újdonságok ugyan, azonban színes foltjai lehetnek az oldalnak. Remélem hasonló színvonalas alkotásokkal tarkítod a körünket. Isten hozott:)

Köszönöm szépen, hamarosan töltök még fel és remélem nem fogsz csalódni, igyekszek hű maradni az irányzatomhoz :)

Nagyon örülök, hogy itt vagy Melinda! A képeid olyan színfoltjai lesznek a Görbének, amelyek nagyon hiányoztak a palettáról. Örülnék, ha az otthonom falát olyan alkotások díszíthetnék, mint amilyenek te hozol létre.
Elsőként üdvözöllek sok szeretettel: papirella

Nagyon szépen köszönöm ismét kedves szavaid!
Ez igazán megtisztelően hangzik. Nehezen válnék meg tőlük.A lelkem egy-egy darabjának érzem őket.

Reprodukciókat lehet fogok majd hamarosan árulni , tudom az nem olyan mint az eredeti,de azért
az sem kapható minden sarki üzletben :)

Szia! Azt hiszem új kedvencre leltem az oldalon :) Engem érdekelnének ezek a reprodukciók, illetve újabb alkotásaid is.

Ezt nagyon élem. Frankón ágyaztad bele a szürrealitást a valóságba. Megvan az élmény, amit át akarsz adni. Sajnos a technikai dolgokhoz nem értek, de az érzelem átjött.

nem fogok tudni értelmes kritikát írni, mert hűűű komolyan, hűű
vannak képek amikre ránézek és azt mondom kell a falamra... és akkor ott pont.
ez is olyan:D

egyszóval grat! vagyis kettővel nagyon grat:D

és még egyszer bocsánat az alpári jellegű kommentért:S :D

Köszönöm , egyik legjobb vélemény amit egy művész kaphat, ha valaki kitenné az alkotását.
Bár nem szívesen válnék meg még most se tőle ...:)

Nálam olyan érzések jönnek be!-hogy közelednek felém,de nagyon!-én kicsit-3dimenzióban érzékelem,mitől még jobban "rémisztően hat rám" Csak gratulálni tudok a tehetségedhez is!
Üdv.suszi

Remek mind a három!
Dalit én is szeretem Üdvözöllek!!!!!!!!

Lám Picasso női testbe költözött! Gratulálok, egyedi képek valóban. Én pozitív beállítottságú vagyok, de kalapot emelek előtted. :-))

Ez lesz amikor néhány dolog találkozik:

Tehetség, fantázia, kreativitás, ízlésvilág.

Gratulálok!

Zoli

Meg is találtam! :)

Bár egy kicsit távol áll tőlem a stílus,de remek és kifejező alkotás.Csak gratulálni tudok.