Verseim napvilágra kerülése

Badangel képe
Magadról: 

Kedves olvasó!

Dézi vagyok, 19 éves.
Jelenleg esti iskolában tanulok, előtte grafikusnak tanultam.
Szabadidőmben sokszor írok verseket.

Te és a művészet: 

Már kisgyerekkoromban megérintette szívem a művészet. Nehéz gyerekkort tudok magam mögött. Kitaszítottságom, bánatom, félelmem,dühöm papírra vetettem.

10 éves korom óta írok verseket.

Az évek során a párkapcsolatok tragédiába átívelése is gyarapította verseim létszámát. Sokat köszönhetek a művészetnek, mely megtartó erőt adott a sokszor elkeserítő élethelyzetekben.

Célom egyszer kiadni az idáig összegyűjtött verseim.

Mennyire leszel aktív a Görbe körön?: 

Hetente mindenképp tudnék saját verset beküldeni.

Írásos műveid: 

Ihlet

Szállt papírról szép szavakra,
Száll papírról,miért maradna...
Volt egy ihlet, élete kérész,
Vitte hajóján majd temette révész.
Tollnak halálává vált
Kezemnek szép munkája.
Tollhalálom ihletet ad
Arc poeticára s letargiára...
Ihletem átszállt mély melankóliába,
Mint fekete pille, kinek hiányzik párja.

Esti mese

Kínos csend és hullaszag,
A mosoly az arcodra fagy.
Megnyúzott nyuszifejek!
Jó éjszakát gyerekek!
Álmodjatok rémeket!
Madárpók,kísértetek,
Denevérek az ágy alatt
Várják hogy felfaljanak!

Anyámnak

Mikor én
Éj közepén
Jöttem e világra
Tetszett ez
Imádva
Néztem fel
Anyámra
Sírtam fel
Riadtan
Nővérke
Karjában
Előre
Anyámnak
Odaadott
Kiből az
Imádat
Áradott
Felém
Így lettem,
Születtem én
Éj közepén.

68 egyedi megtekintés

Új hozzászólás

Szia!

Én is olvastam a verseidet, van hová fejlődnöd, csiszolódnod. (de gondolom, hogy ezt te is tudod, mindenkinek van egy reális képe önmagáról.) Pont egy olyan életszakaszban kerültél erre az oldalra, amikor innen is egy negatív bírálatot kell kapnod.
Szerintem legyél itt sokat, nézelődj, olvasgass és ne add fel, kitartással, szorgalommal simán legyőzheted az akadályokat, illetve minket is, akik most épp nem túl jó véleményeket formálunk.

Egy nagyon kedves ismerősöm mondta:

A kritika azért jó, mert tanulhatunk belőle. Ha dicsérnek abból nekem nem lesz hasznom.

Dear Dézi,
19 évesen beküldtem a verseimet egy irodalmi folyóiratnak..akkor én azt ereztem durván...ma úgy érzem kedvesen eltanácsoltak. Most lehet ,hogy te fogsz rám úgy haragudni mint akkor én a szerkesztőre.
Mi itt ilyenek vagyunk megmondjuk az amit igazságnak gondolunk. Tanulj fejlődj gyakorolj és gyere vissza próbáld meg újra. Találd meg magadban azt ami különleges egyedi és keresd meg az eszközt amivel felszinre hozod és csiszold ki ,hogy más is érdekesnek lássa. Találd meg a saját hangodat és szólits meg minket újra. Nem tudok neked most mást adni mint nemet. Egyelőre. Üdv Artur

Szia!
Kedves Badangel!

Gyakorlatilag 3 hete itt vannak az írásaid, mikor megláttam a jelentkezésedet. Ekkor késő volt már nekem, hogy elolvassam őket, de bosszantott, hogy Brigin kívül senki sem írt ide semmit. Ezért pár tagnak elküldtem egy üzenete. Látom, hogy reagáltak itt hárman is közülük.
Most magam is elolvastam a 3 művedet, de sajnos - hogy is mondjam, semmi értékelhetőt nem találtam, ezért nemmel szavazok. Bocsánat! Ha most nem kerülsz be, újabb és jobb munkákkal próbálkozhatsz később.
Talán látod, hogy szándékosan kerültem veled és az alkotásaiddal kapcsolatban a vers szó használatát. Azt ki kell érdemelni.

Üdv!

DnB

Szia!

A feltett írásaid alapján talán nemmel kellett volna szavaznom, de adtam egy esélyt, hogy fejlődhess. Az "Ars poetica" nekem is kilóg a sorból; sokat kell még tanulnod, olvasnod ahhoz, hogy előre léphess.

Üdvözlettel:

Pekk@

Hei Badangel

hát az angyalát neki, olvastam a verseid. Valóban Arc poétika, ugyanis az Ars Poétikáig sokat kell még fejlődnöd. Elsősorban, az aktivitás nem arról szól hogy hetente küldesz be verset, hanem a többiek alkotásaihoz szólsz majd hozzá, véleményeddel, saját perspektíváddal gazdagítod az oldalt stb. etc.

Verseidben nem találtam egy eredeti képet, egy értelmes gondolatot (többszörös olvasás után se),
Ha gondolod és érdekel, részletesebben kifejtem, hogy miért. Verseid szerintem túl kezdetlegesek. Sokat kell még olvasnod (sok kortársat, minnél színesebben) Nos tudom, mindenki volt 19 és valahol kezdeni kell, ám ezeknek a szövekeknek még érlelési időt kell adni. Nemmel szavazok.

Barátsággal,
Milán

Szia! Én is adtam egy igen-t. :)
Üdv: Fanni

Hello, elnézést az érdektelenség miatt, írok, hogy legyen itt még egy hsz, de olvasni majd később foglak, bocs!

Szia! A középső versed tetszik,bár nem így késő este, egyedül kellett volna, hogy ilyen váratlanul érjen. :D
Én a
"Jó éjszakát gyerekek!
Álmodjatok rémeket!"
sorokat tenném a végére, szerintem úgy jobb lenne.

Ja igen, sajnos a jelentkezéssel most nem tudom, mi van, kicsit pang az oldal, mint láthatod. Mindenesetre tőlem kaptál egy lájkot.

Üdv: Brigi